Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2016

Η πρώτη μεταγραφή-βόμβα Μαρινάκη στο νέο κανάλι!

Η πρώτη μεταγραφή-βόμβα Μαρινάκη στο νέο κανάλι!

H εξέλιξη αυτή θα δυναμώσει και τον Ολυμπιακό, ο οποίος αποκτά πλέον τη δυναμική να προωθεί τα συμφέροντά του, μέσω ενός καναλιού πανελλαδικής εμβέλειας, μία πολυτέλεια που απολαμβάνει (ήδη) ο Παναθηναϊκός, όχι όμως η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ.

Εξάλλου, όπως σας ενημερώσαμε, η επιθυμία τού Βαγγέλη Μαρινάκηγια είναι να δημιουργήσει ένα ειδησεογραφικό κανάλι που θα συμπεριλαμβάνει επικαιρότητα, ψυχαγωγία και παράλληλα θα έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα όλων των τμημάτων του πειραϊκού συλλόγου.


Ξέρετε όμως ποιά θα είναι η μεγάλη επένδυση του Βαγγέλη Μαρινάκη στο νέο του επιχειρηματικό εγχείρημα; Ως γνωστόν, στις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες δεν συμπεριλαμβάνεται ο ALPHA, ο οποίος έμεινε εκτός τηλεοπτικού τοπίου μαζί με το Star. Το πιάσατε έτσι;

Η μεγαλύτερη μεταγραφή του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού δεν είναι άλλη από την Ελένη Μενεγάκη. Η αρχόντισσα της ψυχαγωγικής, μεσημεριανής (πλέον) ζώνης δεν έχει αντίπαλο, τους ρίχνει όλους σε τηλεθέαση και ξέρει πώς να «παίζει» το τηλεοπτικό κοινό! Η πανέμορφη ξανθιά παρουσιάστρια συγκεντρώνει πάντα το μεγαλύτερο μερίδιο της διαφημιστικής πίτας σε όποιο κανάλι έχει δουλέψει, αφού οι εταιρείες προτιμούν την εκπομπή της για να διαφημιστούν. Οπότε με την προσθήκη της, όχι μόνο θα εξασφαλίσει το ALTER EGO του Μαρινάκη σημαντική τηλεθέαση, αλλά και έσοδα.

Όσον αφορά τη μεταγραφή, η Ελένη απολαμβάνει συμβόλαιο υψηλό συμβόλαιο στον ALPHA, τώρα όμως που δεν πήρε άδεια, δεν ξέρουμε, αν ο Κοντομηνάς μπορεί να συνεχίσει να το καλύπτει. Οπότε δεν είναι καθόλου απίθανο για την εθνική μας παρουσιάστρια να αλλάξει τηλεοπτική στέγη.

Το σημαντικότερο δεν σας το είπαμε! Η Ελένη είναι βαμμένη Ολυμπιακός και έχει επισκεφτεί πάμπολλες φορές το Καραϊσκάκη. Βλέπετε, ο γιος της Άγγελος, είναι φανατικός οπαδός της ομάδας και τρελαίνεται να πηγαίνει γήπεδο.

Όπως καταλαβαίνετε, αν ο Μαρινάκης πάρει Μενεγάκη, μέχρι και σουίτα ειδική θα της φτιάξει στο φαληρικό στάδιο.

Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες