Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016

Κόλπο γκρόσο με ελεύθερο χάφαρο ο Μαρινάκης!

Κόλπο γκρόσο με ελεύθερο χάφαρο ο Μαρινάκης!

Την κίνηση ματ με την απόκτηση ενός πολύ ηχηρού ονόματος για την μεσαία γραμμή θέλει να κάνει την ύστατη στιγμή ο Βαγγέλης Μαρινάκης!


Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε πως ολοκλήρωσε τις μεταγραφικές του κινήσεις για το φετινό καλοκαίρι, με το τέλος της μεταγραφική περιόδου, ωστόσο υπάρχει ακόμα ένα μικρό "παράθυρο" για απόκτηση ελεύθερου παίκτη, που μάλιστα μπορεί να κάνει την διαφορά.

Οι Ερυθρόλευκοι δεν θα έλεγαν "όχι" σε μια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή από την λίστα των ελεύθερων και δεν αποκλείεται να κάνουν την κίνησή τους μέχρι να τελειώσουν και οι ελεύθερες μεταγραφές, στις 9 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρει σήμερα η Telegraph, αλλά έχει γραφτεί κατά κόρον τις τελευταίες ημέρες, ο Ολυμπιακός εξετάζει πολύ προσεκτικά και "ζεστά" την περίπτωση του Ματιέ Φλαμινί, ο οποίος θα συνιστούσε τεράστιο "μπαμ" αν ερχόταν στο Λιμάνι.

Ο 32χρονος Γάλλος μέσος είναι ελεύθερος και εκτός από τις Μίλαν, Ρόμα και Κρίσταλ Πάλας που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη, υπάρχει και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι και το πιο έντονο!

Μάλιστα, γίνεται λόγος και για παρουσία του μάνατζέρ του στην Ελλάδα, μετά από πρόσκληση των Ερυθρόλευκων προκειμένου να παρουσιάσουν την πρότασή τους!

Πάντως, ακόμα δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό από πλευράς Πειραιωτών για τον παίκτη, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στην Άρσεναλ μετρώντας 24 συμμετοχές.


«Το εντονότερο ενδιαφέρον για Φλαμινί ο Ολυμπιακός»

Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες