Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016

Κίνηση ΜΑΤ: Επαφές Μαρινάκη για να πάρει μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό!

marinakis-grafeia
 
Νέα κίνηση του προέδρου του Ολυμπιακού
 
Νέες κινήσεις στον χώρο των Media κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος αφού εξασφάλισε την τηλεοπτική άδεια, κάνει εκ νέου επαφές με το Mega για να αγοράσει το κανάλι. 


O Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με μετόχους του Mega (γίνεται λόγος για ραντεβού με τον Σταύρο Ψυχάρη) και συζητάει το ενδεχόμενο αγοράς της υλικοτεχνικής υποδομής του καναλιού, που ανήκει στην εταιρία «Τηλέτυπος». Το deal που επεξεργάζεται ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, δεν αφορά την εξ΄ ολοκλήρου αγορά του Mega, γιατί μαζί θα «κληρονομούσε» και τα χρέη της «Τηλέτυπος», αλλά μόνο την υλικοτεχνική υποδομή. Δεν αποκλείεται βέβαια και το ενδεχόμενο το deal που βρίσκεται υπό συζήτηση, να περιλαμβάνει και τη συμμετοχή κάποιων μετόχων του Mega στη νέα επιχειρηματική προσπάθεια ή ακόμα να εμπεριέχει προβλέψεις για την αξιοποίηση του ήδη υπάρχοντος προσωπικού.

Οι συνεργάτες του Βαγγέλη Μαρινάκη εκτιμούν, ότι μέσω αυτού του deal, το επιχειρηματικό σχήμα «Alter Ego» θα αναδειχθεί σε πρωταγωνιστή των εξελίξεων στο τηλεοπτικά δρώμενα και παράλληλα θα κάνει ένα αποφασιστικό βήμα προκειμένου να αποσβέσει τα χρήματα (73,9 εκατομμύρια ευρώ) που δαπάνησε για να εξασφαλίσει μια τηλεοπτική άδεια πανελλαδικής εμβέλειας.

Επισημαίνουν παράλληλα ότι το Mega αποτελεί μια σίγουρη επένδυση, καθώς διαθέτει την κατάλληλη υποδομή, την τεχνογνωσία αλλά και το brand name και για αυτό εξακολουθεί να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεις των τηλεθεατών.

Πηγή:rednews.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες