Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016

Τρελάθηκε ο Μπέντο: Με 11 αλλαγές ο Ολυμπιακός!!

Τρελάθηκε ο Μπέντο: Με 11 αλλαγές ο Ολυμπιακός!!

Θα πάθετε… πλάκα μόλις δείτε ποιους αποφάσισε ο Πορτογάλος να ξεκινήσει κόντρα στην Βέροια. Η 11αδα δεν έχει την παραμικρή σχέση με αυτή που διαβάζαμε στις εφημερίδες.


Είναι η στιγμή που μπορούμε και επίσημα πλέον να πούμε την καταραμένη φράση «Καλό χειμώνα». Η στιγμή που τα όνειρα του καλοκαιρού δίνουν τη θέση τους στη σκληρή πραγματικότητα.

Τα ονόματα που διαβάζαμε στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων έχουν γίνει πλέον ανάμνηση παλιά. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Ολυμπιακού. Δεκάδες ονόματα γράφτηκαν, σούπερ παίκτες ήταν με το στυλό στο χέρι έτοιμοι να υπογράψουν (σύμφωνα με τα ρεπορτάζ) για να δημιουργήσουν μια πραγματική Dream Team.

Συγκεντρώσαμε τα 11 μεγαλύτερα ονόματα που γράφτηκαν αυτό το καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό και σας παρουσιάζει την 11άδα που θα κατέβαζε ο Μπέντο αύριο, αν τα ρεπορτάζ γίνονταν πραγματικότητα.

Οι 11 Galacticos (από αριστερά προς τα δεξιά) είναι οι εξής: Οτσόα, Μούσα Σισοκό, Τοροσίδης, Βαλμπουενά, Μεξές, Νιλμάρ, Άλεξ, Μπαλοτέλι, Σταφυλίδης, Τζούτζακ, Φλαμινί.

Και σε διάταξη 4-4-2 Τερματοφύλακας Οτσόα, δεξιά Τοροσίδης, αριστερά Σταφυλίδης, στόπερ Άλεξ και Μεξές, αμυντικά χαφ Μούσα Σισοκό, Φλαμινί, στα πλάγια Τζούτζακ, Φλαμινί και μπροστά Νιλμάρ, Μπαλοτέλι. Ούτε στο PlayStation δεν έχανε αυτή η ομαδάρα…


Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες