Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2016

Πρόταση σε top όνομα με τρελά λεφτά ο Mαρινάκης!

Πρόταση σε top όνομα με τρελά λεφτά ο Mαρινάκης!

Προπονητή επίπεδου Τσάμπιονς Λιγκ θέλει να φέρει στον Ολυμπιακό ο πρόεδρος! Έγινε η επίσημη κρούση και αναμένεται η απάντηση! Μόνο αν είναι αρνητική, πάει για Ουζουνίδη! 


Το ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται μια ανάσα από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, όπως κυκλοφορεί έντονα τις τελευταίες ώρες, είναι η μισή αλήθεια όσον αφορά τον διάδοχο του Βίκτορ στον "ερυθρόλευκο" πάγκο.

Γιατί οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πρωταθλητές έχουν "χτυπήσει" και την πόρτα ενός ξένου τεχνικού, με πολύ καλό όνομα και υψηλό κασέ, αναμένοντας την απάντησή του τις επόμενες ώρες.

Το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει στον Τύπο, ωστόσο πρόκειται για τεχνικό με εξαιρετικό βιογραφικό, επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, που για να έρθει στην Ελλάδα θα πρέπει να πληρωθεί καλά.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει μία εξαιρετική πρόταση στον συγκεκριμένο τεχνικό και ελπίζουν ότι θα πει το "ναι" για να έρθει άμεσα στην Αθήνα, να υπογράψει και να πιάσει δουλειά.

Σε περίπτωση, όμως, που η απάντησή του είναι αρνητική, τότε ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει στην περίπτωση του Μαρίνου Ουζουνίδη, με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία και παραμένει στάντ μπάι μέχρι να λήξει, θετικά ή αρνητικά, η περίπτωση του ξένου προπονητή.

Εν αναμονή των εξελίξεων... 

Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες