Τρίτη, 2 Αυγούστου 2016

Έκλεισε το deal-Τρελά λεφτά στον Ολυμπιακό!

Έκλεισε το deal-Τρελά λεφτά στον Ολυμπιακό!
Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα την συμφωνία που θα γεμίσει τα ταμεία της με πάρα πολλά χρήματα τα επόμενα δύο χρόνια. Διαβάστε τα νούμερα που… ζαλίζουν.


Την ανανέωση της συνεργασίας του με τη μορφή χορηγίας με την εταιρία «Ελληνικά Λαχεία Α.Ε.», του Ομίλου ΟΠΑΠ, ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.
Οι Πειραιώτες και ο Όμιλος ΟΠΑΠ, μέσω του στιγμιαίου κρατικού λαχείου «ΣΚΡΑΤΣ Τύχη στη στιγμή», επέκτειναν την απόλυτη επιτυχημένη συνεργασία τους για έκτη διαδοχική χρονιά, με το ΣΚΡΑΤΣ να είναι και πάλι ο μέγας χορηγός των «ερυθρόλευκων», καθώς το λογότυπό του θα προβάλλεται στις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας.
Όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας, οι Πειραιώτες σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, θα βάλουν στα ταμεία τους την επόμενη διετία 3.2 εκατομμύρια ευρώ!!
Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας της με την Ελληνικά Λαχεία Α.Ε., μια εταιρεία του Ομίλου ΟΠΑΠ, η οποία έχει το αποκλειστικό δικαίωμα παραγωγής, λειτουργίας, κυκλοφορίας, προβολής και διαχείρισης των Κρατικών Λαχείων, μεταξύ των οποίων και του Στιγμιαίου Κρατικού Λαχείου με την ονομασία «ΣΚΡΑΤΣ Τύχη στη στιγμή». Το ΣΚΡΑΤΣ για τις αγωνιστικές περιόδους 2016-2018 θα είναι ο Μέγας Χορηγός της ΚΑΕ Ολυμπιακός και το λογότυπό του θα προβάλλεται στις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας.
O ΟΠΑΠ είναι μία από τις πλέον καταξιωμένες εταιρίες τυχερών παιγνίων παγκοσμίως. Αποτελεί την κορυφαία εταιρία στην Ελλάδα, η οποία έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων και παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος και στηρίζει εδώ και δεκαετίες έμπρακτα τόσο τον ελληνικό αθλητισμό όσο και την κοινωνία. Επίσης, κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητά της.
Η συμμετοχή του Ομίλου ΟΠΑΠ στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, το ισχυρότερο Ελληνικό Αθλητικό Χορηγικό Πρόγραμμα, συνεχίζεται για 6η χρονιά ως μια από τις μακροβιότερες στον Ελληνικό Αθλητισμό και έχει αναδειχθεί σε μια αποδοτική και αποτελεσματική συνεργασία. Η συνεργασία αυτή συνοδεύτηκε τόσο από την επίτευξη σημαντικών εταιρικών στόχων και αποτελεσμάτων όσο και σημαντικών αθλητικών στόχων, όπως η συμμετοχή του Ολυμπιακού σε τρεις τελικούς Final Four και την κατάκτηση δύο Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων, καθώς και την κατάκτηση τριών Ελληνικών Πρωταθλημάτων. Ευελπιστούμε η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί με εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα και για τους δύο οργανισμούς!».

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες