Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2016

Νέο «χρυσό» deal για τον μπασκετικό Ολυμπιακό!

Νέο «χρυσό» deal για τον μπασκετικό Ολυμπιακό!

Είναι πάρα πολλά τα λεφτά για τους Πειραιώτες...

..η ΚΑΕ Ολυμπιακός ήρθε σε νέα, διετή συμφωνία με τον ΟΠΑΠ. Τι προβλέπει το καινούριο χρυσό deal για τους πρωταθλητές Ελλάδας...


Οι «ερυθρόλευκοι» τα τελευταία χρόνια συνεργάζονται με τον ΟΠΑΠ, ο οποίος αποτελεί τον βασικό τους χορηγό και οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν να πορεύονται σε κοινούς δρόμους και την ερχόμενη διετία!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός και ο ΟΠΑΠ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ήρθαν σε νέα συμφωνία δείχνοντας συγχρόνως και τις διαθέσεις του οργανισμού, ο οποίος συνεργάζεται με την ΑΕΚ και πλέον και με τον Παναθηναϊκό. Με αυτό το deal, οι πρωταθλητές Ελλάδας γίνονται η ομάδα με το... ακριβό συμβόλαιο χορηγίας.
Ο ΟΠΑΠ από το 2011 συμμετέχει στο χορηγικό πρόγραμμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός και διαφημίζεται στην φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας. Οι δύο πλευρές φαίνεται πως έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένες από την συνεργασία τους, η οποία δείχνει να αγγίζει το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης και αξιολόγησης και η σχέση τους θα συνεχιστεί!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός και ο ΟΠΑΠ έδωσαν και πάλι τα χέρια και η συνεργασία τους θα συνεχιστεί ως το 2018! Ο ΟΠΑΠ θα συνεχίσει να διαφημίζεται στη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας, οι οποίοι μόνο χαμένοι δεν θα βγουν από αυτό το deal. Αντιθέτως μάλιστα ο Ολυμπιακός - σύμφωνα με τις πληροφορίες - θα εισπράξει συνολικά την επόμενη διετία 3.200.000€ (1.600.000/χρόνο) από την διαφήμιση του ΟΠΑΠ.

Υστερα από αυτή την εξέλιξη ο ΟΠΑΠ θα παραμείνει συνοδοιπόρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός για ακόμα δύο χρόνια, ενώ διαφημίσεις του θα υπάρχουν στις φανέλες των «ερυθρολεύκων», των «πρασίνων» και των «κιτρινόμαυρων».

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες