Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016

Φουλ επίθεση Ολυμπιακού κατά Κοντονή!

Φουλ επίθεση Ολυμπιακού κατά Κοντονή!

Ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται κατά του Σταύρου Κοντονή, εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, τονίζοντας ότι «δεν θέλει και δεν μπορεί να συμμετέχει στο τσίρκο του κ. Κοντονή και των υποβολέων του».


Την αντίθεσή του στην πρόθεση του Σταύρου Κοντονή, να αναβάλλει την έναρξη του πρωταθλήματος αυτό το Σαββατοκύριακο, όπως έχει οριστεί από τη Super League εκφράζει μέσω ανακοίνωσής του η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν λόγο για «ακατανόητες και αντιφατικές αποφάσεις» εκ μέρους του υφυπουργού Αθλητισμού, προσθέτοντας ότι ο Ολυμπιακός «δε θέλει και δε μπορεί να συνεχίσει να συμμετέχει στο τσίρκο του κ. Κοντονή και των υποβολέων του, αλλά σε ένα κανονικό πρωτάθλημα ευρωπαϊκής χώρας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η παράσταση του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή συνεχίζεται και για μια ακόμα φορά το θύμα των ακατανόητων και αντιφατικών αποφάσεων του είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Καμιά σοβαρή ομάδα και κανένας σοβαρός άνθρωπος του ποδοσφαίρου, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό δεν θα θέλει να έχει σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο και όλα τα τραγελαφικά που συμβαίνουν σε αυτό.

Στο τέλος της προηγούμενης περιόδου το ποδόσφαιρο γελοιοποιήθηκε πλήρως και ο Σύλλογός μας ήταν ο πλέον ζημιωμένος απο τις απαράδεκτες αναβολές του τελικού του Κυπέλλου, που μας ανάγκασαν σε απραξία ενός μήνα.

Τώρα και πάλι ο κύριος Κοντονής είναι αποφασισμένος, για μια ακόμα φορά, να τινάξει στον αέρα το πρωτάθλημα της Super League αλλά και την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όμως ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πληρώνει ακριβά το ποδόσφαιρο και προφανώς δε θέλει και δε μπορεί να συνεχίσει να συμμετέχει στο τσίρκο του κ. Κοντονή και των υποβολέων του, αλλά σε ένα κανονικό πρωτάθλημα ευρωπαϊκής χώρας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ξεκαθαρίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι σε περίπτωση που δεν αρχίσει το πρωτάθλημα όπως αυτό προγραμματίστηκε από τις αρμόδιες αρχές θα κινηθεί νομικα ώστε να προστατεύσει τα συμφέροντα του Συλλόγου».

Πηγή:sport-fm.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες