Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2016

Οριστικές εξελίξεις με Σαλίνο και Ολυμπιακό!

Οριστικές εξελίξεις με Σαλίνο και Ολυμπιακό!

Θα πιάσει τελικά Λιμάνι ξανά ο Βραζιλιάνος άσος; Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος έστειλε και μήνυμα στον Βαγγέλη Μαρινάκη.


Ο Σαλίνο δεν θα συνεχίσει τελικά στον Πειραιά, καθώς το βράδυ της Κυριακής έφυγε για τη Βραζιλία και σε μήνυμά του στο facebook αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό, ευχαριστώντας τους πάντες για τα τρία χρόνια της παρουσίας του στην ομάδα.

«Επιστροφή πίσω στη Βραζιλία αυτή τη Δευτέρα, μετά το τελικό πακετάρισμα των πραγμάτων απο το σπίτι μου στην Αθήνα...θέλω να ευχαριστήσω για όλη την αγάπη που έδειξαν σε εμένα και την οικογένεια μου, αυτές τις 10 ημέρες στην Αθήνα, τους οπαδούς του Ολυμπιακού..Θα ήθελα ακόμα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο μας κ. Μαρινάκη για την υποδοχή του, τη φροντίδα και τον σεβασμό του.

Δεν επισκέφτηκα τον Ρέντη απο σεβασμό, αυτή την εποχή αποφάσεων για τον Ολυμπιακό, όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου αυτά τα 3 χρόνια, τους πάντες στον Σύλλογο, το Μάνο, τον Χρήστο, τον γιατρό Δημήτρη, όλους γύρω από την ομάδα, τους καλούς μου φίλους Chori, Cambiasso, Sebá, Pardo, Botia και όλους τους καλούς μου φίλους που με βοήθησαν κάθε στιγμή Gonçalo, Ayman, Στέλλιο.. Σε όλους μεγάλη ευγνωμοσύνη, και την υπόσχεση να υποστηρίζω τον Θρύλο και από μακριά, άντε και με την πρόκριση στο Europa League! Εύχομαι να σας δω σύντομα ξανά», έγραψε ο Σαλίνο.

Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες