Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016

Έπεσε ο Φορτούνης και δείτε τι του έκανε ο Μπέντο!

Έπεσε ο Φορτούνης και δείτε τι του έκανε ο Μπέντο!

Φοβερό στιγμιότυπο στου Ρέντη, στη χθεσινή προπόνηση, ανάμεσα στο μεγάλο άσο των πρωταθλητών και τον Πορτογάλο κόουτς, που σχολιάστηκε απ΄ όλους! Διάβασε τι έγινε...


Ο Πάουλο Μπέντο θυμίζει πολύ τον Μάρκο Σίλβα τόσο στον χαρακτήρα όσο και στον τρόπο προπόνησης.

Ο Πορτογάλος είναι απόμακρος και αυστηρός στη δουλειά του, σε αντίθεση με τον Βίκτορ Σάντσεθ που ήταν πιο χαλαρός και ευδιάθετος.

Στη χθεσινή προπόνηση στου Ρέντη, ο Πάουλο Μπέντο παρακολουθούσε από απόσταση τις ασκήσεις των παικτών του, ενώ τις οδηγίες έδιναν οι άμεσοι συνεργάτες του.

Υπήρξε, ωστόσο, κάποια στιγμή που ο Πορτογάλος αποφάσισε να έρθει πιο κοντά στους παίκτες και να κάνει μία κίνηση που σχολιάστηκε θετικά από όλους.

Μετά από μία δυνατή διεκδίκηση της μπάλας, ο Κώστας Φορτούνης, το μεγάλο αστέρι της ομάδας, βρέθηκε στο έδαφος. Αμέσως ο Πάουλο Μπέντο διέκοψε το παιχνίδι, έτρεξε στον Έλληνα άσο, τον βοήθησε να σηκωθεί και στη συνέχεια έδωσε εντολή για συνέχεια.
Ήταν μια αυθόρμητη ενέργεια του Πορτογάλου που έδειξε αν μη τι άλλο ότι δεν είναι κανένας ...μπαμπούλας και έχει τον τρόπο να πλησιάζει τους ποδοσφαιριστές του.

Ειδικά, μάλιστα, όταν πρόκειται για έναν παίκτη που αποτελεί πολύ σημαντικό κεφάλαιο για την ομάδα και που έχει δεχθεί αρκετή κριτική στο ξεκίνημα της σεζόν στα παιχνίδια με τη Χάποελ.

Αυτή η κίνηση του Πάουλο Μπέντο θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί συμβολική και να μεταφραστεί ως μήνυμα "είμαι εδώ, σε πιστεύω και σε στηρίζω" προς τον Κώστα Φορτούνη.

Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες