Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2016

Αυτό φοβούνται στον Ολυμπιακό και πήραν Μπέντο!

Αυτό φοβούνται στον Ολυμπιακό και πήραν Μπέντο!

Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που προτιμήθηκε ο Πορτογάλος τεχνικός, έναντι των άλλων μνηστήρων, για να αναλάβει αυτή την κρίσιμη ώρα την ομάδα! Διάβασε για να μαθαίνεις...


Ο Πάουλο Μπέντο θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος προπονητής βρέθηκε τη Δευτέρα στην Ελλάδα, συζήτησε με τους πρωταθλητές και ήρθε σε οριστική συμφωνία, η οποία θα επισημοποιηθεί την Τρίτη με ανακοίνωση.

Οι Ερυθρόλευκοι προτίμησαν τον 47χρονο τεχνικό για συγκεκριμένους λόγους, ενώ υπήρχαν άλλα τρία δυνατά ονόματα στη λίστα τους. Ο Βραζιλιάνος Λεονάρντο, που περίμενε πρόταση από την Ιταλία και έτσι οι Πειραιώτες απομακρύνθηκαν, ενώ στο τραπέζι έπεσαν και τα ονόματα των Γάλλων, Ρεμί Γκαρντ και Ουμπέρ Φουρνιέ.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός, για μία ακόμη φορά, κατέληξε σε πορτογαλική λύση. Στο Λιμάνι θεωρούν ότι οι Πορτογάλοι είναι περισσότερο έτοιμοι να δουλέψουν σε δύσκολες καταστάσεις και με το μαχαίρι στα δόντια. Σε αντίθεση με τους Γάλλους, μπορούν να αποδώσουν υπό συνθήκες πίεσης, όπως αυτή που έχει δεχτεί η ομάδα του Πειραιά, μετά τον αποκλεισμό από τη Χάποελ. Με απλά λόγια, γουστάρουν τις προκλήσεις και δεν κωλώνουν.

Μην ξεχνάμε ότι ένας άλλος Γάλλος τεχνικός, που συζητούσε με την ΑΕΚ, ο Φιλίπ Μοντανιέ, έκανε πίσω επειδή τού έπεσαν πολλοί οι στόχοι που του ζητήθηκαν (πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και κατάκτηση πρωταθλήματος). Όσον αφορά τον Μάρκο Σίλβα, είναι μία άλλη περίπτωση που ακόμα δεν έχει διαλευκανθεί.

Γι΄ αυτό, λοιπόν, ο Ολυμπιακός επέλεξε τον Πάουλο Μπέντο, ο οποίος είχε ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των έτερων διεκδικητών του "ερυθρόλευκου" πάγκου. Ξέρει από πρώτο χέρι λεπτομέρειες για την Αρούκα, έχοντας κρατήσει, φυσικά, επαφή με το πρωτάθλημα της πατρίδας του.

Ο Ολυμπιακός δε θέλει με τίποτα να πάθει νέο στραπάτσο και στο Γιουρόπα Λιγκ. Οπότε η λύση του Πορτογάλου, που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα για την προσεχή "πονηρή" αντίπαλο των πρωταθλητών, φάνταζε μονόδρομος...

Πηγή:
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες