Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016

Χάνει μέσα από τα χέρια του τον «βράχο» ο Ολυμπιακός!

Χάνει μέσα από τα χέρια του τον «βράχο» ο Ολυμπιακός!

Οι πρωταθλητές Ελλάδος βρισκόντουσαν μια ανάσα από την απόκτησή του, όμως την τελευταία στιγμή όλα ανατράπηκαν...


Ο Σεΐχ Τιοτέ προσγειώθηκε το μεσημέρι στην Κωνσταντινούπολη για τις τελικές συζητήσεις με την Γαλατασαράι. Για δεδομένη συμφωνία μιλούν οι Τούρκοι.

Με πτήση της Turkish Airlines από Εδιμβούργο αφίχθη πριν από λίγο στην Κωνσταντινούπολη, ο Σεΐχ Τιοτέ, όσο και τις τουρκικές πηγές που έγραψαν πρώτες το θέμα. Ο ιβοριανός αμυντικός μέσος της Νιούκαστλ που βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού έφτασε στην Κωνσταντινούπολη και οι Τούρκοι μιλούν για δεδομένη συμφωνία με την «Γαλατά» που πολύ δύσκολα θα χαλάσει, έστω κι αν ο τουρκικός σύλλογος κυνηγάει παράλληλα τόσο τον Λασανά Ντιαρά, όσο και τον Νάιτζελ Ντε Γιονγκ.

Οι πληροφορίες που έρχονται από την Τουρκία αναφέρουν ότι η Νιούκαστλ έχει αποδεχθεί πρόταση ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για τον Τιοτέ, ο οποίος έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με την Γαλατασαράι για τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Το μόνο που δείχνει να απομένει είναι το τυπικό σκέλος της υπόθεσης, με τον ιβοριανό να είναι πια μία ανάσα από την μετακόμιση του στην Τουρκία.


Πηγή:
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες