Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016

Αποκάλυψη για τον Μιλιβόγιεβιτς!

Αποκάλυψη SportDog για τον Μιλιβόγιεβιτς!

Το ρεπορτάζ που κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά γραφεία για το μέλλον του Σέρβου χαφ, που μπορεί να φέρει... χρυσάφι στα ταμεία του Ολυμπιακού!


Πολλές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου.

Οι ρεπόρτερ του συλλόγου αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται οι αλλαγές (ελεύσεις - αποχωρήσεις) που θα υπάρξουν στο ρόστερ να φτάσουν σε δηψήφιο αριθμό, αν και κάτι τέτοιο μοιάζει πολύ δύσκολο κάθε ώρα που περνάει.

Με το όνομα του Μιλιβόγιεβιτς να υπάρχει στο ρεπορτάζ του συλλόγου, καθώς ακόμα και τώρα υπάρχει πιθανότητα να αποχωρήσει από το Λιμάνι για μεγάλη μεταγραφή!

Η Ζενίτ είναι η ομάδα που θέλει τον Σέρβο άσο και δεν αποκλείεται να δώσει 11 εκ. ευρώ που έχει ζητήσει ο Ολυμπιακός!

Ένα ρεπορτάζ που εμπλέκει τη Γιουβέντους και τον Βίτσελ (να πάρει δηλαδή μεταγραφή στην ιταλική ομάδα ο Βίτσελ) και μόλις σήμερα είδαμε τους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού να εντάσσουν το συγκεκριμένο ρεπορτάζ στο αφήγημά τους!

Ένα πρώτης τάξης μεταγραφικό ντόμινο, από αυτά που η στήλη Penalty, στο twitter, παίζει στα δάχτυλα και αποκαλύπτει για να τα μάθει και η υπόλοιπη πιάτσα...

Για να ανακεφαλαιώσουμε: Το ενδιαφέρον της Ζενίτ (και της Φιορεντίνα) για τον Μιλιβόγιεβιτς είναι υπαρκτό, οι Ρώσοι γνωρίζουν (είχαν ρωτήσει νωρίτερα μέσα στον Αύγουστο) πως η τιμή του βρίσκεται στα 11 εκ. ευρώ, κι αν η Γιουβέντους αποκτήσει τον Βίτσελ, θα έρθουν επίσημα στην πόρτα του Ολυμπιακού για τον "Μίλι"...

Κάπως έτσι, άλλωστε, φτάσαμε στα (έγκυρα) γαλλικά ρεπορτάζ, που θέλουν τον Ρομάο της Μαρσέιγ να βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό!

Πηγή:
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες