Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2016

Νοτιοαφρικανό εξτρέμ «βλέπει» ο Ολυμπιακός!

Νοτιοαφρικανό εξτρέμ «βλέπει» ο Ολυμπιακός!

Ένα νέο όνομα προστίθεται στα μεταγραφικά σενάρια του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής. Η παρουσία του στους Ολυμπιακούς και η ρήτρα.


Ο Ολυμπιακός φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Νοτιοαφρικανού εξτρέμ Κέγκαν Ντόλι που αγωνίζεται στους Σάνταουνς της πατρίδας του.

Ένα νέο όνομα προστίθεται στα μεταγραφικά σενάρια του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από τη Νότιο Αφρική, οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την περίπτωση του Κέγκαν Ντόλι των Σάνταουνς.

Όπως υποστηρίζει δημοσιογράφος της εφημερίδας New Age, ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον 23χρονο Νοτιοαφρικανό εξτρέμ και μάλιστα είναι διατεθειμένος να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης που έχει στο συμβόλαιό του με τον σύλλογο της Πρετόρια.

Ο Ντόλι είναι αριστερό εξτρέμ, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στη δεξιά πτέρυγα καθώς και στον άξονα. Αγωνίζεται από το 2014 στους Σάνταουνς, όταν και αποκτήθηκε από τον Άγιαξ του Κέιπ Τάουν. Μετράει δύο συμμετοχές με την Εθνική της Νοτίου Αφρικής, έχοντας σημειώσει και δύο τέρματα, ενώ βρισκόταν και στην αποστολή της Ολυμπιακής ομάδας της Νοτίου Αφρικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη σεζόν 2013-2014 με τον Άγιαξ του Κέιπ Τάουν είχε αναδειχθεί ως ο κορυφαίος νεαρός παίκτης της σεζόν στη Νότιο Αφρική.


Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες