Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016

«Έσκασε» πρόταση έκπληξη για Έλληνα άσο του Ολυμπιακού!

«Έσκασε» πρόταση έκπληξη για Έλληνα άσο του Ολυμπιακού!

Ραγδαίες εξελίξεις στο Λιμάνι. Ποιος ποδοσφαιριστής ετοιμάζει… βαλίτσες για το εξωτερικό και τι γίνεται με τον αντικαταστάτη του; Διαβάστε τις τελευταίες πληροφορίες για τα μεταγραφικά των Πειραιωτών.


Πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Δημήτρης Σιόβας, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, ήδη έφτασε στα γραφεία πρόταση για την απόκτησή του από ομάδα του εξωτερικού!

Τα λεφτά είναι καλά, η διοίκηση είναι θετική να τον δώσει, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης επιθυμεί πλέον να αποχωρήσει από το Λιμάνι, καθώς έχει καταλάβει ότι ο Πάουλο Μπέντο δεν τον υπολογίζει.

Η εξέλιξη αυτή ανατρέπει τα δεδομένα για την άμυνα του Ολυμπιακού, η αποχώρηση πλέον του Ντα Κόστα δεν θεωρείται δεδομένη. Το ίδιο ισχύει και για την άφιξη του Ιλόρι, καθώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει οριστική συμφωνία ούτε με τον παίκτη ούτε με την Λίβερπουλ.

Στο Λιμάνι πάντως ψάχνουν για δύο στόπερ και επιθυμούν να έχουν ανακοινώσει έστω τον έναν, μέσα στο Σαββατοκύριακο…

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΣΙΟΒΑ!

Ο Πογιέτ θέλει Σιόβα!

Αγοράζει παίκτη από τον Ολυμπιακό ο Πογιέτ!

Η αλήθεια είναι πως στον Ολυμπιακό έχουν αποφασίσει να αλλάξουν πoλλά πρόσωπα στην ομάδα, ακόμα κι αν δεν υπάρχει ο χρόνος που να επιτρέπει τόσο μεγάλο όγκο αλλαγών.

Παρόλα αυτά είναι αποφασισμένοι και μένει να δούμε τι θα προλάβουν να κάνουν:  Πόσους από εκείνους που έχουν βγάλει στη βιτρίνα θα προλάβουν να πουλήσουν και πόσους από εκείνους που έχουν στη δική τους λίστα, θα προλάβουν να φέρουν στην Ελλάδα...

Με τον Γκας Πογιέτ να φαίνεται ότι έχει στη δική του λίστα έναν από αυτούς και το ρεπορτάζ που υπάρχει αυτή την ώρα να κάνει λόγο για προχωρημένες επαφές, για την απόκτησή του!
Ο λόγος για τον Δημήτρη Σιόβα, που το μέλλον του βρίσκεται μακριά από το Λιμάνι και τον Ολυμπιακό.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η πιθανότερη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του είναι η Μπέτις, καθώς ο Πογιέτ γνωρίζει άριστα τον Σιόβα και την αξία του, από την κοινή τους θητεία στο ελληνικό πρωτάθλημα...

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές είναι προχωρημένο το ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις άμεσα!
Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες