Τρίτη, 2 Αυγούστου 2016

Αδιανόητη απόφαση από τον Βίκτορ ενόψει Χάποελ!


Είναι κανείς να απορεί με τον Ισπανό προπονητή και την επιλογή του για τον "τελικό" στο Ισραήλ. Aπίθανο αυτό που ετοιμάζεται να κάνει και μπορεί στοιχίσει σοβαρά στην ομάδα!


Ο Ολυμπιακός παίζει αύριο τον υπέρ πάντων αγώνα απέναντι στη Χάποελ, καθώς σε περίπτωση αποκλεισμού από τη σαφώς κατώτερη ισραηλινή ομάδα οι εξελίξεις στην ομάδα θα είναι σαρωτικές.
Το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει πάρει χαρακτήρα τελικού τόσο για τους παίκτες όσο και για τον προπονητή, ο οποίος είναι δεδομένο ότι θα έρθει σε πολύ δύσκολη θέση αν δεν έρθει η πρόκριση.
Ο Βίκτορ έχει δεχθεί μέχρι τώρα έντονη κριτική για κάποιες από τις επιλογές του, όπως για τη χρησιμοποίηση του Φορτούνη έξω αριστερά στην επίθεση, ωστόσο ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να βάλει ξανά τον Έλληνα άσο σε αυτή τη θέση!
Παρόλο, δηλαδή, που ο παίκτης δείχνει, όταν παίζει ως εξτρέμ, τελείως έξω από τα νερά του και δε θυμίζει σε τίποτα τον περυσινό Φορτούνη, που έκανε όργια την περασμένη σεζόν πίσω από τον φορ, ο Βίκτορ λέγεται ότι επιμένει σε αυτή την επιλογή ενόψει του σημαντικότατου αγώνα στο Μπερ Σεβά.
Συγκεκριμένα, ο προπονητής των Ερυθρολεύκων καταλήγει, σύμφωνα με τις τελευταίες δοκιμές του στου Ρέντη, στο 4-2-3-1, στο σύστημα του πρώτου αγώνα, με δύο αλλαγές προσώπων. Τον Καμπιάσο αντί του Μανιάτη δίπλα στον Μιλιβόγεβιτς και τον Τσόρι αντί του Ντουρμάζ, με τον Φορτούνη να πηγαίνει και πάλι αριστερά, όπως έπαιξε και δεν απέδωσε σε πολλά παιχνίδια της προετοιμασίας και -για ένα διάστημα- στο πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη.
Όπως και να έχει, αυτή η εμμονή του Βίκτορ να αλλάξει θέση στον Φορτούνη μπορεί να στοιχίσει τόσο στον παίκτη όσο και στον Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου. Είναι μία επιλογή με τεράστιο ρίσκο που ενδέχεται να κρίνει πολλά σε αυτό το ματς.  

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες