Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2016

Απόφαση Ολυμπιακού για Μανιάτη – Ντουρμάζ

Απόφαση Ολυμπιακού για Μανιάτη – Ντουρμάζ

Στο Λιμάνι ασχολήθηκαν ξεχωριστά τις τελευταίες δύο ημέρες με τους συγκριμένους ποδοσφαιριστές. Τι αποφάσισαν και ποιο το μέλλον τους…


Με το… ένα πόδι εκτός Ολυμπιακού βρίσκονται πλέον τόσο ο Τζίμι Ντουρμάζ όσο και ο Γιάννης Μανιάτης, καθώς δεν υπολογίζονται από τον Μπέντο και ήδη ψάχνουν ομάδα για να φύγουν.

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα, υπάρχουν καθημερινά δημοσιεύματα και για τους δύο σχετικά με την επόμενη ομάδα της καριέρας τους, καθώς τον Ντουρμάζ τον… στέλνουν πότε στην Τουρκία και πότε στην Γαλλία, ενώ για τον Έλληνα άσο το ρεπερτόριο έχει από Γαλλία, Κύπρο μέχρι και Βέλγιο.

Μέχρι στιγμής όμως, δεν υπάρχει κάτι σοβαρό, οπότε αμφότεροι λογίζονται ως παίκτες του Ολυμπιακού και για αυτό από το Λιμάνι θα προσπαθήσουν να τους «προστατεύσουν». Όσο βρίσκονται στου Ρέντη και ανήκουν στον σύλλογο, δεν θέλουν να εμφανίζονται ως… τελειωμένοι, καθώς σε περίπτωση που δεν έρθει η κατάλληλη πρόταση, τότε δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή σκηνικού.

Έτσι λοιπόν, τόσο ο Μανιάτης όσο και ο Ντουρμάζ θα λογίζονται κανονικά ως παίκτες της ομάδας, μέχρι να προκύψει η πρόταση που θα τους δώσει το ελεύθερο να φύγουν! Μάλιστα, αν δεν είχαν προβλήματα τραυματισμών, θα συγκέντρωναν αρκετές πιθανότητες να βρίσκονται και στην αποστολή για το πρώτο ματς με την Αρούκα…

Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες