Σάββατο, 6 Αυγούστου 2016

Πέταξε για Λονδίνο ο Μαζουακού

Πέταξε για Λονδίνο ο Μαζουακού

Ο Αρτούρ Μαζουακού αναχώρησε νωρίς το πρωί, συνοδεία του μάνατζέρ του, για το Λονδίνο κι όλα δείχνουν πως πωλείται σε αγγλική ομάδα. Φήμες πως πρόκειται για τη Γουέστ Χαμ.


Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ περί άμεσης πώλησης του Αρτούρ Μαζουακού σε αγγλική ομάδα.

Ο Γάλλος αριστερός μπακ αναχώρησε νωρίς το πρωί του Σαββάτου για το Λονδίνο, συνοδεία του Έλληνα εκπροσώπου του, Πάνου Γαλαριώτη.

Όλα δείχνουν πως η μετακίνησή του σε ομάδα της Premier League είναι θέμα ωρών, αλλά ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί ποια είναι αυτή. Φήμες κάνουν λόγο για τη Γουέστ Χαμ.

Η πώληση του Μαζουακού είναι μια αναμενόμενη εξέλιξη, μιας και από την αρχή του καλοκαιριού ήταν δεδομένη η επιθυμία του να πάρει μεταγραφή.

Ο Ολυμπιακός περίμενε μια πρόταση κοντά στα 10 εκατ. ευρώ για να τον δώσει και τελικά φαίνεται πως την βρήκε.

Προς Γουέστ Χαμ ο Μαζουακού

Η Γουέστ Χαμ είναι, όπως όλα δείχνουν, η ομάδα της Αγγλίας στην οποία καταλήγει ο Μαζουακού, όπως αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος. Ο Γάλλος μπακ αναχώρησε το πρωί για Λονδίνο.
Προς Γουέστ Χαμ ο Μαζουακού

Στη Γουέστ Χαμ οδεύει ο Αρτούρ Μαζουακού. Σύμφωνα με πληροφορίες του Χρήστου Σωτηρακόπουλου για λογαριασμό του ΣΠΟΡ FM 94,6, επιβεβαιώνεται από τον συνεργάτη του προπονητή των «σφυριών», Σλάβεν Μπίλιτς, Μιλένκο Ρακ, το ενδιαφέρον για τον Γάλλο αριστερό μπακ.

Ο σύλλογος του Λονδίνου ήταν εδώ και μέρες σε αναζήτηση αριστερού μπακ μετά το σοβαρό τραυματισμό του Άαρον Κρέσγουελ, που θα μείνει εκτός για τέσσερις μήνες με πρόβλημα στο γόνατο.

Ο Μαζουακού αναχώρησε νωρίς το πρωί του Σαββάτου για το Λονδίνο συνοδευόμενος από τον Έλληνα ατζέντη του και όπως όλα δείχνουν ολοκληρώνεται η πώλησή του. Ο Ολυμπιακός αξίωνε εξ αρχής ένα ποσό κοντά στα 10 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του 22χρονου ποδοσφαιριστή και φαίνεται πως βρήκε πρόταση κοντά σε αυτά τα λεφτά.

Πηγή:sport-fm.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες