Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016

Μπέντο σε διοίκηση: Εγώ αυτόν βασικό δεν τον βάζω!

Μπέντο σε διοίκηση: Εγώ αυτόν βασικό δεν τον βάζω!

Απίστευτη ατάκα τού Πορτογάλου τεχνικού σε άνθρωπο τoύ Ολυμπιακού για συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και μάλιστα εγνωσμένης αξίας! Πώς και γιατί σχετίζεται με το θέμα η ...ΑΕΚ;


Με τον Δημήτρη Σιόβα να ετοιμάζει βαλίτσες για να αποχωρήσει από τον Πειραιά και τον Αλμπέρτο Μποτία να ψάχνει ομάδα, δεν είναι μυστικό ότι ο Ολυμπιακός κινείται για μεταγραφές προκειμένου να ενισχυθεί στο κέντρο της άμυνας.

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό οι Πειραιώτες να προχωρήσουν στην απόκτηση όχι ενός αλλά δυο στόπερ για να λύσουν το πρόβλημα στη συγκεκριμένη θέση.

Αυτή, άλλωστε, ήταν και η εισήγηση του Πάουλο Μπέντο στη διοίκηση της ομάδας, δηλαδή η απόκτηση δυο κεντρικών αμυντικών.

Παρ' όλα αυτά, ένας συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής που επιχείρησαν να φέρουν οι άνθρωποι των πρωταθλητών γι' αυτόν το σκοπό, όχι μόνο δεν ικανοποίησε τον Πορτογάλο προπονητή, αλλά αποτέλεσε και αιτία για να έρθει σε μία άτυπη "κόντρα" με τη διοίκηση.

Ο λόγος για τον Τζόλεον Λέσκοτ, ο οποίος βρίσκεται τώρα κοντά στην ΑΕΚ, αλλά πριν από λίγες ημέρες το όνομά του είχε παίξει έντονα για τον Ολυμπιακό.

Όπως αποκαλύπτει η στήλη "Penalty", οι Πειραιώτες ήταν έτοιμοι να φέρουν στο Λιμάνι τον 34χρονο αμυντικό, ο οποίος, μάλιστα, είχε αρκετούς υποστηρικτές στο εσωτερικό της ομάδας, ωστόσο, λογάριαζαν χωρίς τον Πάουλο Μπέντο, που διαφώνησε πλήρως με την απόκτηση του παίκτη.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος φέρεται να είπε μία απίστευτη ατάκα στους διοικούντες για τον Άγγλο στόπερ, ότι, δηλαδή, είναι ελεύθεροι να τον πάρουν, αν τον θέλουν τόσο πολύ, ωστόσο αυτός δεν πρόκειται να τον χρησιμοποιήσει ποτέ ως βασικό!

Κάπως έτσι, ο Μπέντο δεν άφησε πολλά περιθώρια στην "ερυθρόλευκη" διοίκηση, με αποτέλεσμα οι διαδικασίες για την απόκτηση του παίκτη να διακοπούν, ο 34χρονος άσος να οδεύει προς την Ένωση και ο Ολυμπιακός να κοιτάζει πλέον αλλού για ενίσχυση στα μετόπισθεν...

Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες