Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2016

Διέρρευσε η μαύρη λίστα: Τέλος έξι "ερυθρόλευκοι"!

Διέρρευσε η μαύρη λίστα: Τέλος έξι "ερυθρόλευκοι"!

Τσουνάμι αποχωρήσεων έρχεται στον Ολυμπιακό! Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά έξι παίκτες τελειώνουν μετά τον αποκλεισμό από τη Χάποελ!


Μεγάλες εκκαθαρίσεις αναμένονται στον Ολυμπιακό μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη Χάποελ.

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, είναι προσωπική απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη να αποχωρήσουν από την ομάδα όσοι παίκτες δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του συλλόγου.

Όπως σας αποκαλύψαμε από χθες, πρώτος στη σχετική λίστα βρίσκεται ο αδιάφορος από πέρυσι Αρτούρ Μαζουακού, για τον οποίο υπάρχει δεδομένο ενδιαφέρον από το εξωτερικό και είναι θέμα χρόνου να κλείσει η μεταγραφή του.
Παράλληλα, τελειωμένος θεωρείται και ο Ντιόγκο Φιγκέιρας, ο οποίος έκανε απαράδεκτες εμφανίσεις στα παιχνίδια με τους Ισραηλινούς, εκνευρίζοντας μέχρι και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ωστόσο, στη μαύρη λίστα της "ερυθρόλευκης" διοίκησης βρίσκονται κι άλλοι παίκτες που είναι θέμα χρόνου να κουνήσουν μαντήλι. Όπως ο Τζίμι Ντουρμάζ και ο Φελίπε Πάρντο, με τον πρώτο να έχει πάρει ήδη το μήνυμα πως πρέπει να φέρει άμεσα πρόταση για να αποχωρήσει.

Την ίδια στιγμή, στους υπό παραχώρηση παίκτες βρίσκεται και ο Μανουέλ Ντα Κόστα, ενώ πρόταση αναμένεται και για τον Μπράουν Ιντέγιε. Στο Λιμάνι αναμένουν να επιστρέψει το ενδιαφέρον του περασμένου χειμώνα από την Κίνα κι αυτή τη φορά δεν πρόκειται να αρνηθούν τα εκατομμύρια για τον Νιγηριανό φορ.

Εξάλλου, όσον αφορά τις τελευταίες αποχωρήσεις, είναι δεδομένο ότι θα αποκτηθεί ένας κεντρικός αμυντικός εγνωσμένης αξίας και ένας επιθετικός κλάσης, για να καλυφθούν τα κενά που θα προκύψουν σε άμυνα και επίθεση.

Πηγή:
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες