Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2016

Εκτακτο: 20 μύρια ο Μαρινάκης, τέλος ο Βρέντζος!

'Εκτακτο: 20 μύρια ο Μαρινάκης, τέλος ο Βρέντζος!

Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό που εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση πριν λίγο ενημερώνοντας για μια σειρά από κινήσεις που αποφασίστηκαν!


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να αλλάξει τα πάντα στην ομάδα μετά από τον ταπεινωτικό αποκλεισμό από την Χάποελ Μπερ Σεβά κι έτσι μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, αποφασίστηκαν ορισμένες πολύ σημαντικές ενέργειες εν όψει της συνέχειας της χρονιάς.

Έτσι, λοιπόν, οι Ερυθρόλευκοι αποφάσισαν αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου 20 εκ. ευρώ, η οποία θα καλυφθεί εξ' ολοκλήρου από τον Μαρινάκη, ενώ παρελθόν από την ομάδα αποτελεί και ο Γιάννης Βρέντζος, που υπέβαλε την παραίτησή του.

Επίσης, λύθηκε η συνεργασία με τον τεχνικό σύμβουλο και επικεφαλής του τμήματος scouting Χουάνχο Λορένθο Μολπεσέρες, ενώ ο Φρανσουά Μοντέστο είναι ο νέος αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Ερυθρόλευκων για τις εξελίξεις μετά τη σύσκεψη κορυφής:

«1. Το Μετοχικό Κεφάλαιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα αυξηθεί κατά 20 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου και άμεσα από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η συγκεκριμένη αύξηση υλοποιείται προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με την απώλεια εσόδων από το UEFA Champions League και η ομάδα να συνεχίσει δυνατή και να ενισχυθεί, για να κατακτήσει όλους τους στόχους της. Ο κ. Μαρινάκης, όπως και το 2010, που η ομάδα μας δεν συμμετείχε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και την περσινή σεζόν που τελείωσε με ζημιά 8 εκατομμυρίων ευρώ, έτσι και τώρα δεν αφήνει τον Ολυμπιακό να μπει σε οικονομικές περιπέτειες.

2. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Γιάννης Βρέντζος, υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή και θα τεθεί σε ισχύ από την επόμενη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ. Περεταίρω αρμοδιότητες που αφορούν στη λειτουργία της ΠΑΕ και του ποδοσφαιρικού τμήματος θα αναλάβουν οι κ.κ. Κουντούρης, Παύλου, Γιαννίκος.

3. Λύνεται η συνεργασία με τον τεχνικό σύμβουλο και επικεφαλής του τμήματος scouting Χουάνχο Λορένθο Μολπεσέρες.

4. Ο κ. Φρανσουά Μοντεστό αναλαμβάνει Αθλητικός Διευθυντής»

Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες