Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016

Ρεπορτάζ - έκπληξη! Πουλάει με 15 εκ. ευρώ τον Πουλίδο!

Ολυμπιακός: «Στην Τσίβας ο Πουλίδο με 15 εκατ. ευρώ»!

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε πωλήσεις ποδοσφαιριστών, αλλά η τιμή του συγκεκριμένου είναι... πολύ υψηλή! 


Οριστικά στην Τσίβας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλάν Πουλίδο σύμφωνα με τους συμπατριώτες του. Για 15 εκατ. ευρώ λένε στο Μεξικό!

Η αποχώρηση του Μεξικανού στράικερ από τον Ολυμπιακό θεωρείται δεδομένη και σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, ο 25χρονος στράικερ ετοιμάζει... βαλίτσες για να επιστρέψει στη χώρα του.

Παρά τα σενάρια των τελευταίων ωρών που θέλουν τον Πουλίδο να έχει ως προτεραιότητα την παραμονή στην Ευρώπη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «www.univision.com» ο επιθετικός των Πειραιωτών θα συνεχίσει οριστικά την καριέρα του στην Τσίβας που έχει ενδιαφερθεί και παλαιότερα.
Οπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ η συμφωνία για την πώλησή του έχει ήδη κλείσει, αλλά το πλέον εντυπωσιακό αφορά στο ύψος της μεταγραφής, καθώς -όσο τρελό κι αν ακούγεται- γίνεται λόγος για 15 εκατ. ευρώ (17 εκατ. δολάρια), σημειώνοντας πως θα είναι η ακριβότερη στην ιστορία της μεξικανικής λίγκας! Βέβαια δεν αναφέρεται αν το συγκεκριμένο ποσό αφορά και στο συμβόλαιο του παίκτη με την Τσίβας, κάτι που φαντάζει και πιο πιθανό... Τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών πάντως έκαναν λόγο για ένα πολύ χαμηλότερο ποσό, κοντά στο 1/3.


Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες