Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016

Μήπως ήταν κάποιος xάκερ;

GIANNAKOPOULOS
 
Την έκανες τη δήλωση ή όχι; 
 
Στις 30 Ιουνίου, ο Ολυμπιακός κατέκτησε ένα παλικαρίσιο πρωτάθλημα μέσα στο ΟΑΚΑ και ο έκπτωτος πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός πήγε στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια και έδωσε συγχαρητήρια. Λίγες ώρες μετά με δήλωσή του που δημοσιεύτηκε στο επίσημο site της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μίλησε για «ερυθρόλευκη» παράγκα και… κλωτσιά στα αρχ…Η συγκεκριμένη δήλωση ως δια μαγείας εξαφανίστηκε από το site του Παναθηναϊκού αλλά κι από πολλά ακόμα site. Ευτυχώς υπάρχει ακόμα δημοσιογραφία…

http://sports.in.gr/basketball/a1andrwn/article/?aid=1500081087

Γιατί κατέβηκε; Ο Τάκης Μπαλτάκος γνωρίζει καλά ότι αυτό που προσπαθούσε να «χτίσει» ένα χρόνο για την αλλαγή συμπεριφοράς του Δημήτρη Γιαννακόπουλου γκρεμίζεται αμέσως. Και προσπάθησε και προσπαθεί ακόμα να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Μέχρι που έβαλε το Δημήτρη Γιαννακόπουλο να κάνει αυθυποβολή και να λέει στον καθρέφτη του ότι: «Δεν έκανα ποτέ αυτή τη δήλωση, δεν έκανα ποτέ αυτή τη δήλωση, δεν έκανα ποτέ αυτή τη δήλωση». Μπας και το πιστέψει και ο ίδιος δηλαδή.

Σύμφωνα μάλιστα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, στην τελευταία Γ.Σ. που ο ΕΣΑΚΕ ενέκρινε την ατιμωρησία και πήρε αποφάσεις ενάντια στους νόμους, σ’ αυτή τη Γ.Σ. οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού προσπάθησαν να τους τρελάνουν όλους.

Όταν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είπαν στη Γ.Σ. ότι η συμπεριφορά του Γιαννακόπουλου τον τελευταίο χρόνο ήταν ψεύτικη και προσχηματική, φέροντας ως παράδειγμα ότι τη μια μέρα ήρθε στα αποδυτήρια και τους έδωσε συγχαρητήρια και την άλλη έκανε την περίφημη αυτή δήλωση, η δικηγόρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κ. Θάνου είπε ότι ο κ. Γιαννακόπουλος ποτέ δεν έκανε αυτή τη δήλωση!

Ένας άνθρωπος που ηγείται ενός τόσο μεγάλου Συλλόγου και συνεχώς περηφανεύεται για την καταγωγή του και την ντομπροσύνη του, οφείλει να βγει δημόσια και να μας απαντήσει αν τελικά την έκανε αυτός τη συγκεκριμένη δήλωση ή ήταν κάποιος… χάκερ!

Πηγή:rednews.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες