Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2016

Tρελή καραμπόλα στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού!

Tρελή καραμπόλα στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού!

Τα πάνω-κάτω φέρνει ο Βίκτορ στον μεταγραφικό σχεδιασμό! Ποιος ξένος άσος, που επί Σίλβα ήταν βασικότατος, τώρα κινδυνεύει όχι μόνο να χάσει τη θέση του στην 11άδα αλλά και να πουληθεί; 


Ο Βίκτορ Σάντσεθ από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τον Ολυμπιακό, έχει αποφασίσει να προχωρήσει με την ομάδα του Μάρκο Σίλβα, τουλάχιστον μέχρι τα προκριματικά της Ευρώπης. Στο Λιμάνι θεωρούν πως στηριζόμενοι στο υπάρχον υλικό μπορούν να πάρουν την πρόκριση και για αυτό έχουν συμφωνήσει, οι σημαντικές μεταγραφές να «τρέξουν» από τον Αύγουστο και μετά.

Ωστόσο, από τις τελευταίες ημέρες της προετοιμασίας στην Αυστρία, έχει φανεί ότι είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ημέρες να υπάρξει μία σημαντική ανατροπή στα πλάνα των Ερυθρολεύκων, καθώς ποδοσφαιριστής που μέχρι τώρα θεωρούνταν βασικός και αναντικατάστατος, είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει με μεταγραφή!

Ο λόγος για τον Μάνουελ Ντα Κόστα, ο οποίος μέσα σε 15 μέρες έχει δει να αλλάζουν τα πάντα γύρω του, καθώς από …κολώνα της άμυνας, πρέπει πρώτα να ξεπεράσει τους Σιόβα – Μποτία και στην συνέχεια να αποδείξει ότι είναι και καλύτερος από τον νέο στόπερ που θα έρθει. Ο Πορτογάλος με ρίζες από το Μαρόκο, σε συζήτηση που είχε πριν από περίπου έναν μήνα με τον Μάρκο Σίλβα, είχε ακούσει από τον τότε προπονητή του, να του λέει με βεβαιότητα πως θα είναι ο ηγέτης της άμυνας για την επόμενη σεζόν και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει την φανέλα του βασικού. Τώρα όμως, με τον Βίκτορ όλοι κρίνονται από την αρχή και κανείς δεν θεωρείται… σίγουρος, ενώ όπως έχει φανεί, ο Ισπανός «γουστάρει» πιο πολύ τον Μποτία και πιστεύει αρκετά και στον Σιόβα.

Για αυτούς τους λόγους λοιπόν, πλέον και στην διοίκηση του Ολυμπιακού φαίνεται πως έχουν αλλάξει γνώμη για τα στόπερ, καθώς την δεδομένη στιγμή βλέπουν πιο «ζεστά» το ενδεχόμενο να πουληθεί ο Ντα Κόστα, παρά ο Μποτία. Άλλωστε, ο 30χρονος στόπερ μπορεί να φέρει μία καλή πρόταση και για αυτό εκτιμούν ότι αν φύγει, μόνο κερδισμένοι θα βγουν....

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες