Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016

Αποκάλυψη από τον CEO της Γκενκ για Καρέλη-Νότιγχαμ!

Αποκάλυψη από τον CEO της Γκενκ για Καρέλη-Νότιγχαμ!

Ο Γιάνσενς αναλύει τα δεδομένα για τον 24χρονο επιθετικό και την αγγλική ομάδα!


Ο διευθύνων σύμβουλος της Γκενκ, Πάτρικ Γιάνσενς, μίλησε για τον Νίκο Καρέλη και υπογράμμισε πως στα γραφεία της ομάδας δεν έχει φτάσει καμία πρόταση για την πώληση του 24χρονου επιθετικού.

«Όχι, δεν υπάρχει καμία πρόταση για τον Νίκο. Δεν μας έχει προσεγγίσει καμία ομάδα και φυσικά δεν υπάρχει πρόταση», ο Γιάνσενς, εξήγησε ότι: «ο Νίκος είναι μαζί μας μόλις έξι μήνες και έχει προλάβει να μας βοηθήσει σημαντικά. Είναι ένας πολύτιμος παίκτης για την Γκενκ και ειλικρινά αυτήν την στιγμή δεν βλέπω κάποιο “σενάριο” για το πως θα μπορούσε να φύγει από την Γκενκ. Εμείς, πάντως, δεν θέλουμε να τον πουλήσουμε».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάλογου περιεχομένου ήταν (και) οι απαντήσεις από την πλευρά του ποδοσφαιριστή σε όποιον του τηλεφώνησε για να τον ρωτήσει για το μέλλον του. «Δεν ξέρω κάτι. Δεν μου έχει πει κανείς τίποτα από την Γκενκ. Τι να πω; Αν έρθει θα το δούμε...», έλεγε χαρακτηριστικά ο Νίκος Καρέλης, ο οποίος έχει δηλώσει πολλές φορές πως δεν «κλείνει» καμία πόρτα, που θα μπορούσε να τον βοηθήσει να εξελίξει την καριέρα του. 

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες