Σάββατο, 2 Ιουλίου 2016

Θα πάθετε σοκ: Πόσα δίνει ο Μαρινάκης για κανάλι!


Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το «μπάσιμο» του προέδρου του Ολυμπιακό στον χώρο της τηλεόρασης. Διαβάστε πόσα είναι τα χρήματα που σκοπεύει να επενδύσει. Το νούμερο… ζαλίζει!


              Η φημολογία που υπήρχε εδώ και καιρό για πιθανή είσοδο του Βαγγέλη Μαρινάκη στον χώρο της τηλεόρασης επιβεβαιώνεται, καθώς σημερινό δημοσίευμα στα "Παραπολιτικά" αναφέρει ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα καταθέσει μόνος του αίτηση για να αποκτήσει μία από τις νέες τηλεοπτικές άδειες.

Μάλιστα, στο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι ο πρόεδρος των Πειραιωτών θέλει ένα κανάλι που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και για αυτό στις προθέσεις του είναι να επενδύσει περισσότερα από 50 εκατομμύρια ευρώ!!
Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα από τα «Παραπολιτικά»: 

Κοινό μυστικό αποτελεί εδώ και καιρό η απόφαση του εφοπλιστή και προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, να διεκδικήσει μία από τις τέσσερις τηλεοπτικές συχνότητες. Η φημολογία όλου του προηγούμενου διαστήματος, που ήθελε τον επιτυχημένο επιχειρηματία να έχει λάβει την απόφαση της συμμετοχής του στον διαγωνισμό του Αυγούστου, θα επιβεβαιωθεί, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της στήλης, τη Δευτέρα, με την κατάθεση της σχετικής αίτησης μέσω της εταιρείας «Alter Ego», που συνεστήθη από τον κ. Μαρινάκη προκειμένου να διεκδικήσει μία από τις τέσσερις συχνότητες. Ο γνωστός εφοπλιστής δείχνει αποφασισμένος να επενδύσει στον χώρο της τηλεόρασης, βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη. 
Στις κατ’ ιδίαν συνομιλίες του υποστηρίζει ότι είναι διατεθειμένος να επενδύσει περισσότερα από 50 εκατ. ευρώ, θέλοντας να δημιουργήσει από την πρώτη στιγμή (σ.σ.: εφόσον φυσικά καταφέρει να εξασφαλίσει συχνότητα) έναν τηλεοπτικό σταθμό που θα διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στον χώρο της τηλεόρασης. Η «Alter Ego» θα συμμετάσχει μόνη της στον υπό διενέργεια διαγωνισμό, γεγονός που καταδεικνύει ότι ο εφοπλιστής και πιστεύει και επενδύει στην επιτυχία του project. 

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες