Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016

Επίσκεψη - έκπληξη στον Ολυμπιακό!

Επίσκεψη - έκπληξη στον Ολυμπιακό!

Δεν θα πιστέψετε ποιος παλιός γνώρισμος επισκέφτηκε την αποστολή της ομάδας στο Βέλγιο!


Τον πρώην τεχνικό των Πειραιωτών, Τροντ Σόλιντ, είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού, με τον Νορβηγό να δηλώνει σίγουρος για την πρόκριση της ομάδας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε στο Olympiacos Tv:

Έπειτα από τόσα χρόνια, από την περίοδο που ήσασταν προπονητής στον Ολυμπιακό, παρακολουθείτε ακόμα την πορεία της ομάδας; Την πρόοδο της.
«Βλέπω ότι ο Ολυμπιακός έχει αυτή τη στιγμή μία νεανική, φρέσκια ομάδα και οι δραστηριότητες συνεχίζονται ως συνήθως. Βέβαια, ο (σ.σ. βαθμολογικός) συντελεστής για τις ελληνικές ομάδες, δυσκολεύει την απευθείας είσοδο στο Champions League, κάτι που είναι κρίμα».

Πόσες πιθανότητες δίνετε στον Ολυμπιακό να προκριθεί στους ομίλους του Champions League;
«Φυσικά, έχει καλές πιθανότητες. Ωστόσο χρειάζεται και λίγη τύχη στις κληρώσεις».

Έχετε παρακολουθήσει κάποια από τα παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Ευρώπη; Κάποια από τις μεγάλες νίκες που έχει επιτύχει η ομάδα;
«Έχω δει τα παιχνίδια. Είχε πράγματι κάποιες μεγάλες νίκες. Δείχνει ότι έχει καταφέρει να είναι σε ένα καλό επίπεδο, ακόμη και όταν οι άλλες (σ.σ. ελληνικές) ομάδες, δεν τα κατάφερναν τόσο καλά. Ως κλαμπ τα έχει καταφέρει καλά».

Θα θέλατε να στείλετε ένα μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού;
«Να το διασκεδάζουν και να υποστηρίζουν την ομάδα και στα δύσκολα. Γιατί τότε είσαι πραγματικός υποστηρικτής. Είμαι βέβαιος ότι το κάνουν».


Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες