Κυριακή, 24 Ιουλίου 2016

Αλλαγή πλεύσης από τον Βίκτορ

Αλλαγή πλεύσης από τον Βίκτορ

Τα όσα έγιναν λοιπόν στη χθεσινή προπόνηση τoυ Ολυμπιακού αποδεικνύουν τα περί αλλαγής πλάνων του Βίκτορ σε ό,τι έχει να κάνει με τη θέση του 24χρονου μέσου στο παιχνίδι της Τετάρτης με τη Χάποελ ΜπερΣεβά


Σε ό,τι αφορά τη διάταξη των πρωταθλητών Ελλάδος, αν τελικά ο Φορτούνης παίξει πίσω από τον σέντερ φορ, ο προπονητής του Ολυμπιακού θα επιλέξει το 4-2-3-1 και όχι το 4-3-3, με το οποίο παρέταξε τους Πειραιώτες στο Περιστέρι.

Αυτό σημαίνει πως ο Μιλιβόγεβιτς θα είναι ο ένας αμυντικός μέσος και δίπλα του θα παίξει ένας εκ των Μανιάτη - Μπουχαλάκη, με τον πρώτο να έχει αυτήν τη στιγμή τις περισσότερες πιθανότητες.

Σε ό,τι αφορά τη μεσαία γραμμή και τη θέση δίπλα στον Σέρβο, δεν φάνηκε κάτι από τις χθεσινές δοκιμές του Βίκτορ στις ασκήσεις τακτικής, ωστόσο όπως προαναφέραμε το πιο πιθανό σενάριο είναι η χρησιμοποίηση του Γιάννη Μανιάτη.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι για τις θέσεις στα δύο άκρα της επίθεσης τον πρώτο λόγο έχει ο Ντουρμάζ γι΄αριστερά και ο Σεμπά για δεξιά, χωρίς όμως να έχει πάρει ακόμα οριστική απόφαση ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες