Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016

Το σχόλιο Φορτούνη για την επιλογή Βίκτορ να τον αλλάξει θέση!

Το σχόλιο Φορτούνη για την επιλογή Βίκτορ να τον αλλάξει θέση!

Ο Έλληνας άσος αναλύει τον νέο Ολυμπιακό, εξηγεί τι άλλαξε μετά την αποχώρηση του Σίλβα και σχολιάζει την επιλογή του νέου προπονητή να τον ...μετακομίσει σε άλλη θέση στο γήπεδο.


Ο Κώστας Φορτούνης σχολιάζει την εικόνα του Ολυμπιακού στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας που ολοκληρώθηκε στο Βέλγιο, εκφράζοντας την πίστη του πως η ομάδα του θα είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις επίσημες υποχρεώσεις της.

«Ολοκληρώσαμε και το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας και μετά από τόσες ημέρες νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Δουλέψαμε πολύ σε αυτό το διάστημα και τα πράγματα είναι διαφορετικά τώρα με το νέο προπονητή.  Άλλα ζητούσε ο Σίλβα και άλλα τώρα ο Βίκτορ και αυτό  προφανώς θέλει χρόνο για να το εφαρμόσουμε και να  τα κάνουμε όπως τα έχει στο μυαλό του.
Μην βγάζει ο κόσμος συμπεράσματα από αυτά τα φιλικά παιχνίδια. Αυτά είναι για τον προπονητή και τίποτα περισσότερο από μια προπόνηση», αναφέρει χαρακτηριστικά ο διεθνής μεσοεπιθετικός.

Για το φιλικό με την Κλάμπ Μπριζ που ήταν και το πιο δυνατό στην διάρκεια της προετοιμασίας, ο Κώστας Φορτούνης σχολιάζει:

«Ήταν το πιο δυνατό, γιατί και ο αντίπαλος μας πίεσε περισσότερο και είχε άλλη δυναμικότητα, ήταν άλλο επίπεδο. Υπήρχαν διαστήματα που παίξαμε καλά, όμως είναι ακόμα νωρίς  για  να βγάλουμε συμπεράσματα. Έχουμε ακόμα δέκα ημέρες μέχρι το πρώτο παιχνίδι για τα προκριματικά και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μέχρι να φτιάσουμε στο σημείο που θέλει ο προπονητής.

Το σίγουρο είναι ότι ο κόσμος θα δει μια καινούργια ομάδα, με άλλη φιλοσοφία και ένα παιχνίδι διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια. Και προφανώς για να το καταφέρουμε χρειάζεται χρόνος και υπομονή».

Για την νέα θέση που του ζητάει να αγωνιστεί ο Ισπανός τεχνικός, τονίζει: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Κάνω αυτό που θέλει ο προπονητής και αυτό που είναι το καλύτερο για την ομάδα. Προσπαθώ να δείξω τον καλό μου εαυτό και να προσορμιστώ στο σύνολο. Όλοι μαζί θα πρέπει να το κάνουμε αυτό, γιατί πάνω απ' όλα είναι η ομάδα».

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες