Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

Είδηση-σοκ καταργείται το τρίποντο...! Ξεφτίλες..!

Είδηση-σοκ καταργείται το τρίποντο...

Ετοιμαστείτε φίλες και φίλοι για δραματικές αλλαγές στους κανονισμούς του μπάσκετ καθώς όπως πληροφορηθήκαμε από άριστα ενημερωμένη "πηγή' γίνονται σκέψεις για κατάρτηση του τρίποντου.


Μετά την απαίτηση του Παναθηναϊκού για αλλαγή των κανονισμών του αθλήματος στην Ελλάδα και τη χρησιμοποίηση 6 Αμερικανών, η οποία πέρασε και τίθεται σε ισχύ από τα μισά της σεζόν, μια νέα πρόταση του "τριφυλλιού" αναμένεται να αλλάξει το ρου της ιστορίας του μπάσκετ.

Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε εξετάζεται πλέον πολύ σοβαρά και η κατάργηση του τρίποντου καθώς ο Βασίλης Σπανούλης με δύο "βόμβες" από τα 7.5-8 μέτρα πήρε μόνος του τον τίτλο του πρωταθλητή και τον έντυσε με τα ερυθρόλευκα την τελευταία σεζόν.

Αν κάνω πλάκα; Ναι, πλάκα κάνω αλλά όσο... τρελό ακούγεται αυτό για το τρίποντο, άλλο τόσο εκτός πραγματικότητας ήταν αυτό που πέρασε στον ΕΣΑΚΕ για τους 6 ξένους και ενώ είμαστε στα τέλη Ιούλη.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να υπογράψει κοινοτικό πάουερ φόργουορντ, τον Βίκτορ Κλαβέρ δηλαδή, και επειδή δεν βρίσκει στην αγορά κάποιον κοινοτικό που να του κάνει, του... κάπνισε να αλλάξει το καθεστώς των ξένων και κοινοτικών και από 4+2 να γίνουν 6 ξένοι και το κατάφερε.

Μπορεί να τίθεται σε ισχύ ο παραπάνω νέος κανονισμός από τα μισά του πρωταθλήματος, όμως αυτό είναι εντελώς παράλογο καθώς ο Ολυμπιακός αλλά και οι άλλες ομάδες έχτισαν το ρόστερ τους βάσει των όσων ίσχυαν ως τώρα.

Το σωστό είναι να τεθεί σε εφαρμογή το νέο καθεστώς από το επόμενο καλοκαίρι αλλά τι να λέμε τώρα... Μένει να δούμε και την γραμμή του τριπόντου να καταργείται επειδή τα "κάρφωσε" ο Σπανούλαρος. Θυμηθείτε τα "όργια" στο παρακάτω βίντεο...

Πηγή:redgoal.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες