Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

«Σκάνδαλο η απόφαση για τις πειθαρχικές αλλαγές»

AGGELOPOULOI
 
Για παράνομη απόφαση κάνουν λόγο οι ερυθρόλευκοι αναφορικά με τις πειθαρχικές αλλαγέςΗ αλλαγή στο καθεστώς των ξένων στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν ενόχλησε ιδιαίτερα τον Ολυμπιακό, οι πειθαρχικές αλλαγές όμως είναι αυτές που προκάλεσαν την αντίδραση των «ερυθρολεύκων».

Στην γενική συνέλευση του ΕΣΑΚΕ που έγινε την Τετάρτη (20/7), οι εντάσεις δεν έλειψαν και ιδιαίτερα όσον αφορά τις αλλαγές στον πειθαρχικό κώδικα, ο Ολυμπιακός κάνει λόγο για «σκάνδαλο» και παράνομη απόφαση.

Ο Παναθηναϊκός πρότεινε την συνέκτιση των ποινών, κάτι για το οποίο μόνο οι Πειραιώτες εξέφρασαν την αντίθεσή τους, η πρόταση όμως ψηφίστηκε, ενώ είχε προηγηθεί ένταση σχετικά με αυτή. Ο Ολυμπιακός υποστηρίζει πως αυτή η αλλαγή συγκρούεται με τον αστικό κώδικα και θεωρεί πως ούτε η ομοσπονδία αλλά ούτε το αρμόδιο υπουργείο πρέπει να δώσουν το «οκ» για αυτή την πρόταση.

Όσο για την πρόταση των έξι ξένων που επίσης πέρασε, από τον Ολυμπιακό αναφέρουν πως «δεν έχουμε αντίρρηση στην αλλαγή, διαφωνούμε ως προς το χρόνο που έγινε. Η μεταγραφική περίοδος άρχισε και διαφοροποιήθηκαν οι όροι κατά τη διάρκειά της. Βοηθάει τις μικρότερες ομάδες το 6-0, όμως η αλλαγή έπρεπε να γίνει από το επόμενο πρωτάθλημα. Όχι τώρα».

Πηγή:rednews.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες