Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2016

Αγοράζει κανάλι ο Μαρινάκης με τρελό ποσό!

Αγοράζει κανάλι ο Μαρινάκης με τρελό ποσό!

Ραγδαίες εξελίξεις και νέο… χτύπημα από τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού. Διαβάστε τι αναφέρει το έγκυρο ρεπορτάζ γνωστής εφημερίδας.


Η φημολογία που υπήρχε εδώ και καιρό για νέο «μπάσιμο» του Βαγγέλη Μαρινάκη στον χώρο της τηλεόρασης επιβεβαιώνεται, καθώς σημερινό δημοσίευμα στα «Παραπολιτικά» αναφέρει ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα καταθέσει μόνος του αίτηση για να αποκτήσει μία από τις νέες τηλεοπτικές άδειες.
Μάλιστα, στο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι ήδη ο πρόεδρος των Πειραιωτών έχει έτοιμο το πλάνο και για την συνέχεια, καθώς σημειώνεται ότι θα επενδύσει στο νέο κανάλι ένα εντυπωσιακά υψηλό ποσό!

Αναλυτικά:
Βαγγέλης Μαρινάκης: Μπαίνει δυναμικά στην τηλεόραση

Με εξαιρετικά δυναμικό τρόπο μπαίνει στην διαδικασία για την απόκτηση μίας από τις νέες τηλεοπτικές άδειες ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο εφοπλιστής και πρόεδρος του Ολυμπιακού καταθέτει τον πλήρη και απολύτως άρτιο φάκελο της αίτησης μόνος του, με ένα εντυπωσιακά υψηλό ποσό έτοιμο να επενδυθεί στο νέο κανάλι .

Τα «Παραπολιτικά» αποκαλύπτουν αύριο όλες τις πληροφορίες για το νέο μεγάλο βήμα του κ. Μαρινάκη καθώς και τις κινήσεις που κάνουν οι υπόλοιποι υποψήφιοι να συμμετέχουν στο νέο τηλεοπτικό τοπίο που διαμορφώνεται.
Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες