Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016

Χτύπησε καμπάνα: "Βάλε τον Φορτούνη στη θέση του"!

Χτύπησε καμπάνα: "Βάλε τον Φορτούνη στη θέση του"!

Ο Βίκτορ "ταλαιπωρεί" εδώ και καιρό στα άκρα τον Κώστα Φορτούνη, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να χάνει ένα από τα μεγαλύτερα όπλα του...


Για αυτό και ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, σε σημερινές δηλώσεις του στο ΦΩΣ, συμβούλεψε τον Ισπανό προπονητή να βάλει ξανά στη θέση του τον Κώστα Φορτούνη, αλλά και να εμπιστευτεί τους πιτσιρικάδες που στην προετοιμασία έδειξαν ότι έχουν μέλλον...

Οι δηλώσεις στο «ΦΩΣ»:

Πώς βλέπεις τον Ολυμπιακό; 
«Βλέποντας και από κοντά τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι, η ομάδα δεν είναι και ότι καλύτερο. Υπάρχει ανησυχία. Και ίσως καλό είναι να υπάρχει ανησυχία τώρα που είναι ακόμα νωρίς και υπάρχει χρόνος για βελτιώσεις και διορθώσεις».

Πού κυρίως; 
«Δεν θέλω να ονομάσω κανέναν, αλλά η αμυντική γραμμή αντιμετώπισε πολλά προβλήματα. Έγιναν τρομερά λάθη. Πολλά λάθη κατ’ επανάληψη».

Πώς κρίνεις την αλλαγή θέσης στον Φορτούνη; 
«Δεν θέλω να κάνω τον προπονητή και τον δικαστή, δεν με ενδιαφέρουν πρόσωπα, αυτό που με ενδαιφέρει είναι ο Ολυμπιακός. Θέλω το καλό του Ολυμπιακού. Κατά τη γνώμη μου δεν είναι λογικό αυτό που γίνεται με τον Φορτούνη. Σε όλα τα φιλικά αυτό που βλέπω στη μεσαία γραμμή είναι ότι υπάρχουν 5-6 παίκτες της ίδιας φιλοσοφίας, στο ίδιο στιλ, αμυντικογενείς. Και βλέπουμε έναν Φορτούνη, στα πλάγια, που εκεί δυσκολεύεται, δεν είναι η θέση του, ενώ πέρσι ήταν ο MVP και στα γκολ και στις ασίστ πίσω από τον φορ. Τον είδα στο β’ ημίχρονο που μπήκε και έπαιξε εκεί, ήταν απογοητευμένος και χωρίς όρεξη. Γιατί γίνονται αυτά, δεν το ξέρω. Αυτός πάντως είναι παίκτης για να παίζει στον άξονα, να κάνει παιχνίδι, να απειλεί, να κάνει το απρόβλεπτο».

Ανησυχείς για την Τετάρτη και το πρώτο παιχνίδι του Champions League; 
«Ανησυχώ, ναι, γιατί η εικόνα του Ολυμπιακού δεν δείχνει να είναι σε φόρμα. Και υπάρχει και το ιστορικό με τις ομάδες από το Ισραήλ. Πρέπει να το προσέξουμε. Ελπίζω να φτιαχτεί η ομάδα».

Υπάρχει κάτι άλλο που θα ήθελες να πεις; 
«Τα νέα παιδιά στην προετοιμασία πήγαν πολύ καλά, ακούγαμε, διαβάζαμε, βλέπαμε το ματς, όλο για τους μικρούς λέγαμε. Και έρχονται ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι και δεν βλέπουμε ούτε έναν νεαρό!
Πού ήταν; Δεν είδα κάτι καλύτερο συγκριτικά με τον Τσιμίκα, τον Μανθάτη, τον Βούρο όταν είχε παίξει δεξιός μπακ».

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες