Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016

Δανεικός από Ολυμπιακό σε μεγάλη ελληνική ομαδα;

Δανεικός από Ολυμπιακό σε μεγάλη ελληνική ομαδα;

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ένα τεράστιο ρόστερ και, μοιραία, κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν είναι χρήσιμοι στον Βίκτορ Σάντσεθ, αποτελούν θησαυρό για άλλους προπονητές!


Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο πραγματοποιεί πρωταθλητισμό με συνέπεια στην Ελλάδα αλλά συμμετέχει και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, η διοίκηση προσπαθεί να φτιάξει όσο το δυνατόν πληρέστερο ρόστερ.

Με αποτέλεσμα να είναι μόνιμα υπεράριθμο το ρόστερ, καθώς η επιδίωξη των Πειραιωτών είναι να υπάρχουν αρκετοί ισάξιοι ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση.

Για αυτό και κάθε χρόνο αναγκάζονται να δίνουν δεξιά και αριστερά ποδοσφαιριστές, αφού δεν έχει βρεθεί ακόμα ο προπονητής που να θέλει ή να μπορεί να δουλεύει καθημερινά με 35 - 40 ποδοσφαιριστές!

Κάπως έτσι είναι δεδομένο ότι θα δοθεί και φέτος δανεικός ο Νίκο Μαρτίνες, καθώς δεν βρήκε χώρο στα πλάνα του Βίκτορ.

Μία εξέλιξη που δεν υποβαθμίζει το ταλέντο και την αξία του Αργεντινού, αλλά με τόσους παιχταράδες στο Λιμάνι πώς να βρει χώρο στο ρόστερ;

Με τον Άρη να είναι η ομάδα που εξετάζει με πολύ σοβαρό τρόπο την περίπτωσή του, καθώς όπως μαθαίνουμε από τη Θεσσαλονίκη, έχουν επαφές τόσο με τον ίδιο τον παίκτη όσο και με τη διοίκηση του Ολυμπιακού!

Θα τον παραχωρήσει δανεικό ο Ολυμπιακός στον Άρη; Θέλει ο ίδιος ο παίκτης να αγωνιστεί σε ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, αλλά από αυτές που χαρακτηρίζουμε μεγάλες στην Ελλάδα;

Αυτά είναι ερωτήματα που θα απαντηθούν σύντομα... Και μόνο όμως ότι ο Άρης θέλει παίκτη από το ρόστερ του Ολυμπιακού, δείχνει τις προθέσεις των ανθρώπων του συλλόγου για τη νέα αγωνιστική περίοδο!


 Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες