Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016

Να γιατί έφυγε ο Καββαδάς από τον Ολυμπιακό!

Να γιατί έφυγε ο Καββαδάς από τον Ολυμπιακό!

Οι λόγοι που έφεραν το «διαζύγιο» ανάμεσα στον Έλληνα σέντερ και τους «ερυθρόλευκους»...


Δεν είναι εύκολο να ξεχαστεί ο «πόλεμος», που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Ολυμπιακό για τα μάτια του Βασίλη Καββαδά.

Οι Πειραιώτες ήθελαν διακαώς τον διεθνή σέντερ το καλοκαίρι του 2013, αλλά δεν τα είχαν βρει με τον τότε διοικητικό ηγέτη των Νεοσμυρνιωτών, Ηλία Λιανό, σε ένα σίριαλ, που κράτησε πολλές μέρες. Ο Καββαδάς συνέχισε στον Πανιώνιο, αλλά όχι για πολύ, αφού λίγους μήνες μετά, τον Νοέμβριο του 2013, πήρε εν τέλει τον δρόμο για το ΣΕΦ και τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο 25χρονος πλέον σέντερ δεν είχε την πορεία, που οι περισσότεροι εκτιμούσαν ότι θα έχει στον Ολυμπιακό. Πέρυσι μάλιστα δόθηκε δανεικός στον Αρκαδικό, με τον οποίο έβγαλε μάτια. Οι Πειραιώτες είχαν δικαίωμα να τον κρατήσουν για την επόμενη σεζόν, αλλά ως γνωστόν δεν το έκαναν, αφήνοντας τον ελεύθερο πριν από λίγες ώρες.

Η αλήθεια είναι ότι τον ήθελαν, όχι, όμως, με τις 300.000 ευρώ, που αναγράφονταν στο συμβόλαιό του. Ο Καββαδάς από την πλευρά του δεν δεχόταν με τίποτα τη μείωση, που του προτάθηκε, και έτσι είχαμε την εξέλιξη, που είχαμε.

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες