Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016

«Ξέρουμε ότι ο Σίλβα θέλει Σάντος» (video)

«Ξέρουμε ότι ο Σίλβα θέλει Σάντος» (video)

«Το μοναδικό που μπορώ να πω είναι ότι γνωρίζουμε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και ότι ο Μάρκο Σίλβα θα τον ήθελε στην ομάδα» τόνισε ο φερόμενος ως μάνατζερ του Αντερλάν Σάντος, ονόματι Κάρλος Περέιρα, στην εφημερίδα «Γαύρος» επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που θέλουν τον Πορτογάλο τεχνικό του Θρύλου να επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της ισπανικής ομάδας. Πιο αναλυτικά τόνισε...


Για τις ομάδες μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός που ενδιαφέρονται για τον 27χρονο στόπερ: «Είναι απόλυτα φυσιολογικό να υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον Αντερλάν.

Πραγματοποίησε ορισμένες εκπληκτικές σεζόν στην Μπράγκα και παρότι, όταν πήγε στη Βαλένθια, πολλοί ήταν αυτοί που εξέφραζαν αμφιβολίες, για το αν θα καταφέρει να “πιάσει”, εκείνος τα πήγε πολύ καλά».

Για το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας:

«Καταλαβαίνετε τη θέση μου… Δεν είναι κάτι για το οποίο μπορώ να μιλήσω ανοιχτά, ούτε καν να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω επαφές. Το μοναδικό που μπορώ να πω είναι ότι γνωρίζουμε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και ότι ο Μάρκο Σίλβα θα τον ήθελε στην ομάδα».

Για εκείνους που πιστεύουν πως είναι… φευγάτος από τη Βαλένθια: «Δεν είναι έτσι. Δεν υπάρχει κάποια εκπληκτική συζήτηση για να φύγει, ωστόσο δεν μπορούμε τώρα να το αποκλείσουμε. Στη συγκεκριμένη φάση όλα είναι πιθανά. Λόγω της προόδου που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια, πάντως, ο Αντερλάν έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων κι από άλλα μεγάλα πρωταθλήματα, οπότε είναι ακόμα πρόωρο να πούμε τι θα συμβεί. Θα γνωρίζουμε πάντως τις επόμενες ημέρες».

Πηγή:redgoal.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες