Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016

Tweet-αποκάλυψη από Τούρκους για Σπανούλη!

Tweet-αποκάλυψη από Τούρκους για Σπανούλη!

Τέσσερις ώρες κρατάει η συνάντηση του άσου του Ολυμπιακού με τους αδερφούς Αγγελόπουλους και η αγωνία κορυφώνεται. Πήγαν οπαδοί της ομάδας στο σημείο!


Μεγάλο φαίνεται πως θα είναι το βράδυ για τον Ολυμπιακό, καθώς η συνάντηση του Βασίλη Σπανούλη με τους Αγγελόπουλους, σχετικά με το νέο του συμβόλαιο, έχει ξεπεράσει πλέον τις 4 ώρες.

Παρά τις σχετικές πληροφορίες για συμφωνία των δύο πλευρών, ακόμα δεν έχει βγει κάτι επίσημο από την ομάδα, ενώ έξω από τον χώρο που γίνεται η συνάντηση, ήδη έχουν συγκεντρωθεί δημοσιογράφοι, αλλά και περίπου 10-15 οπαδοί του Ολυμπιακού.

Στην Τουρκία, πάντως, έχουν μία …παραπάνω πληροφορία, καθώς πριν από λίγο κυκλοφόρησε σε λογαριασμό του twitter, ότι ο Σπανούλης συμφώνησε για νέο συμβόλαιο τριών ετών και άμεσα θα ανακοινωθεί.

Ιδού:
 
ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΕΚΛΕΙΣΕ ο ΑΡΧΗΓΟΣ για δύο χρόνια. Με τον καλύτερο και επιθυμητό (απ' όλες τις πλευρές) τρόπο ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου με τον Βασίλη Σπανούλη. Μετά από ώρες συζητήσεων, οι δύο πλευρές έκαναν αυτό που περίμενε όλος ο κόσμος: Συμφώνησαν, έδωσαν τα χέρια και ο κορυφαίος παίκτης της Ευρώπης έμεινε στο Λιμάνι. Εδώ, στον Ολυμπιακό θα κλείσει την καριέρα του, κάτι που αποτελεί και τη δική του επιθυμία.

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες