Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016

Sky Sports: Στον αέρα το deal Μαρινάκη - Νότιγχαμ!

Sky Sports: Στον αέρα το deal Μαρινάκη - Νότιγχαμ!

Εξέλιξη - θρίλερ στο μέχρι σήμερα δεδομένο deal του προέδρου του Ολυμπιακού για την αγορά της αγγλικής ομάδας!


Όπως μετέδωσε πριν από λίγο το SkySports, η εξαγορά του 80% των μετοχών της Νότιγχαμ Φόρεστ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη θα μπορούσε να μπλοκαριστεί εξ αιτίας του σκανδάλου της εγκληματικής οργάνωσης.

Μια απρόσμενη εξέλιξη έρχεται να θέσει σε αμφιβολία το διαφαινόμενο ως δεδομένο deal του Βαγγέλη Μαρινάκη για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Νότγχαμ Φόρεστ. Πριν από λίγο, το τηλεοπτικό δίκτυο του Sky Sports στην Αγγλία μετέδωσε πληροφορία βάσει της οποίας η συμφωνία για την εξαγορά του 80% των μετοχών της Νότιγχαμ Φόρεστ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη βρίσκεται στον «αέρα».

Κι αυτό γιατί ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τους Άγγλους, υπάρχει πιθανότητα να μην περάσει τα απαραίτητα τεστ της Football League, λόγω της φερόμενης εμπλοκής του στο σκάνδαλο της εγκληματικής οργάνωσης.

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ του SkySports ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι πηγές μας αναφέρουν ότι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης μπορεί να μπλοκαριστεί από την αγορά του 80% των μετοχών στη Φόρεστ. Είναι με εγγύηση αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για εκβιασμό στην Ελλάδα και αν αποδεικνυόταν ένοχος, δεν θα μπορούσε να περάσει τα τεστ της Football League που αφορούν τους ιδιοκτήτες και τους παράγοντες των συλλόγων. Αλλά η Football League είναι αδύνατο να εμποδίσει τη συμφωνία μέχρι να αποδειχθεί ένοχος».

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες