Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016

K. Νικολακόπουλος: Και τώρα, πως θα φύγει ο Μανωλάς;


Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του για την ατυχία του (νιόπαντρου) Μανωλά.


Ασφαλώς και δεν είναι τίποτα σίγουρο με τη μεταγραφή του Μανωλά στην Αγγλία. Όμως, η αλήθεια είναι ότι γίνει μία καλή προεργασία, εξ ου και τα ρεπορτάζ περί Άρσεναλ, Τσέλσι και Γιουνάϊτεντ.

Όμως, η τελευταία εξέλιξη δεν είναι καλή για τον (νιόπαντρο) Μανωλά και τα πλάνα για μία μετακίνησή του στην Πρέμιερ Λιγκ!

Τουλάχιστον πάντα θεωρητικά, γιατί μόνο σε τέτοια βάση μπορούμε να μιλάμε τούτη την στιγμή.

Κι αναφέρομαι βέβαια στον σοβαρό τραυματισμό του Ρούντιγκερ, του διεθνή Γερμανού σέντερ μπακ, που όχι απλά χάνει το ΓΙΟΥΡΟ, αλλά μένει εκτός δράσης για ένα εξάμηνο με ρήξη στους χιαστούς!

Όπου Ρούντιγκερ, ο παρτενέρ του Μανωλά στην άμυνα της Ρόμα. Ο Γερμανός είχε 29 συμμετοχές στη βασική 11άδα σε σύνολο 38 αγωνιστικών κι ο Έλληνας είχε 36. Αυτοί οι δύο ήταν οι βασικοί σέντερ μπακ.

Τώρα λοιπόν η Ρόμα τι θα κάνει; Είναι υποχρεωμένη να ψάξει για τον αντικαταστάτη του Ρούντιγκερ και θα πουλήσει και το Μανωλά; Να ψάχνει μετά για δύο στόπερ;…Έχει ένα καλό Βραζιλιάνο στόπερ, τον Καστάν, αλλά δύο χρόνια τώρα ταλαιπωρείται από σοβαρούς τραυματισμούς…Κι η εναλλακτική είναι ένας Βόσνιος, ο Ζουκάνοβιτς, τον οποίο δεν πολυεμπιστεύονται για επίπεδο βασικού.

Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά ο τραυματισμός του Ρούντιγκερ, πιστεύω ότι θα επηρεάσει το αρχικό πλάνο της Ρόμα, που ήταν η πώληση του Κώστα…

Πηγή: Gazzetta.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες