Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016

Έσκασε τώρα: Ξεκίνησαν οι επαφές για μια τεράστια μεταγραφή-deal στο Λιμάνι!


Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Τζιανλούκα Ντι Μάρτσιο, η Μονακό έχει ήδη ξεκινήσει επαφές για την απόκτηση του Αρτούρ Μαζουακού από τον Ολυμπιακό.


Το ενδιαφέρον της Μονακό για τον Αρτούρ Μαζουακού είναι δεδομένο και είναι πολύ πιθανό το Πριγκιπάτο να είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Γάλλου αριστερού μπακ του Ολυμπιακού.

Όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά του ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτσιο, οι Μονεγάσκοι έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές για την απόκτηση του 23χρονου μπακ του Ολυμπιακού.

Όπως υποστηρίζει ο Ντι Μάρτσιο, άνθρωποι της Μονακό έχουν ήδη συναντηθεί με τον νέο εκπρόσωπο του Μαζουακού, Πάνο Γαλαριώτη και εξελίξεις αναμένονται άμεσα.

Για τον Μαζουακού έντονο ενδιαφέρον είχαν δείξει το περσινό καλοκαίρι μεγάλοι ιταλικοί σύλλογοι, κάτι που είχε συμβεί και τον περασμένο Ιανυάριο με τη Μίλαν, ωστόσο τότε η τιμή των 9 με 10 εκατομμυρίων ευρώ κρίθηκε υπερβολική.

Πλέον η Μονακό έχει κάνει δυνατό μπάσιμο για την απόκτηση του Γάλλου ακραίου, ο οποίος είναι πιθανό να καταλήξει στους Μονεγάσκους τη φετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

«Ξεκίνησαν οι επαφές Ολυμπιακού - Μονακό για Μαζουακού»

Πηγή:sdna.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες