Κυριακή, 12 Ιουνίου 2016

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Η πρώτη διαρροή από το ραντεβού Αγγελόπουλων-Σπανούλη!

Η πρώτη διαρροή από το ραντεβού Αγγελόπουλων-Σπανούλη!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, Ολυμπιακός και Σπανούλης καταλήγουν σε νέο τριετές συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει ότι ο «Kill-Bill» θα κλείσει την καριέρα του με τη φανέλα του Ολυμπιακού!


Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη το ραντεβού των δύο πλευρών, υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων. Τόσο ο Σπανούλης, όσο και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι δεν θέλουν να γίνει σίριαλ η υπόθεση ανανέωσης του αρχηγού της ομάδας.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός έδειξαν πως σέβονται την προσφορά του Σπανούλη στην ομάδα όσα χρόνια βρίσκεται στο λιμάνι, ενώ από την πλευρά του ο Σπανούλης έχει δηλώσει σε όλους τους τόνους πως ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι του...

Ολα δείχνουν λοιπόν πως ο «V-Span» θα υπογράψει ισόβιο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό καθώς μετά τα έξι χρόνια που παίζει στους πρωταθλητές, θα μείνει για άλλα τρία χρόνια, κάτι το οποίο αναμένεται να επικυρωθεί.

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΕΚΛΕΙΣΕ ο ΑΡΧΗΓΟΣ για δύο χρόνια. Με τον καλύτερο και επιθυμητό (απ' όλες τις πλευρές) τρόπο ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου με τον Βασίλη Σπανούλη. Μετά από ώρες συζητήσεων, οι δύο πλευρές έκαναν αυτό που περίμενε όλος ο κόσμος: Συμφώνησαν, έδωσαν τα χέρια και ο κορυφαίος παίκτης της Ευρώπης έμεινε στο Λιμάνι. Εδώ, στον Ολυμπιακό θα κλείσει την καριέρα του, κάτι που αποτελεί και τη δική του επιθυμία.
 


Πηγή:sdna.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες