Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016

ΒΟΜΒΑ! Εξωπραγματική πρόταση σε Σπανούλη απο Νταρουσάφακα!

Εξωπραγματική πρόταση σε Σπανούλη!

Τρελό σενάριο για τον Βασίλη Σπανούλη και γνωστή ευρωπαϊκή ομάδα! Ποια είναι και πόσα του δίνει τον χρόνο!


Όλοι στον Ολυμπιακό κινούνται γύρω από το ζήτημα της ανανέωσης του Βασίλη Σπανούλη, με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο να προσφέρουν στον "Kill Bill" συμβόλαιο τριών ετών, με περικοπές που φτάνουν μέχρι και στο 40%.

Το πιο πιθανό είναι να παραμείνει στους Ερυθρόλευκους ο μεγάλος αρχηγός τους, ωστόσο η ιστοσελίδα "basketnet.gr" φέρνει στην επιφάνεια ένα σενάριο, που εμπλέκει τον 34χρονο με την τουρκική Νταρουσάφακα!

Σύμφωνα με αυτό, η ομάδα που πήρε την wild card και υπέγραψε τον σπουδαίο Ντέιβιντ Μπλατ, είναι έτοιμη να... σαρώσει την Ευρώπη, επιθυμώντας το "μπαμ" του καλοκαιριού με τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο τουρκικός σύλλογος φέρεται να προσφέρει στον "V-Span" 2,5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για να τον δελεάσει, ποσό που είναι εξωπραγματικό για τα σημερινά δεδομένα και που πολύ δύσκολα μπορεί να του προσφέρει κάποια άλλη ομάδα, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.

Πάντως, είναι δεδομένη η επιθυμία τόσο του Σπανούλη όσο και των Αγγελόπουλων να κλείσει αισίως το deal και να μείνει στον Πειραιά ο εμβληματικός αρχηγός, ωστόσο όταν κάνουν την εμφάνισή τους τέτοια σενάρια, καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι...

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες