Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016

Ανακοίνωση της Νότιγχαμ για τον νέο ιδιοκτήτη!

Ανακοίνωση της Νότιγχαμ για τον νέο ιδιοκτήτη!

Ο Φαουάζ Αλ Χασάουι αναφέρεται στις τελευταίες εξελίξεις και προϊδεάζει τους φιλάθλους της ομάδας, για τις αλλαγές που θα υπάρξει πολύ σύντομα στον σύλλογο.


Σίγουρος πως θα επιτευχθεί άμεσα συμφωνία με τον νέο επενδυτή παρουσιάστηκε με επίσημη δήλωσή του ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ,Φαουάζ Αλ Χασάουι.

Αναλυτικά:

«Θα ήθελα να ξεκινήσω ευχαριστώντας τους φιλάθλους της ομάδας μας για την υπομονή τους σε αυτή την περίοδο η οποία καταλαβαίνω ότι μπορεί να τους προκαλεί σύγχυση με όλες τις αναφορές για τους πιθανούς επενδυτές και την αναζήτηση του νέου προπονητή.

Είναι σημαντικό όμως ο σύλλογος να διεξάγει τις όποιες διαπραγματεύσεις και συζητήσεις ιδιωτικώς, ούτως ώστε έτσι να διασφαλίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη Φόρεστ. Επίσης, καταλαβαίνω ότι οι φίλαθλοι χρειάζονται διαβεβαιώσεις ότι υπάρχει πρόοδος σε αυτά τα θέματα.

Αν και δεν είμαι σε θέση αυτή τη στιγμή να δώσω συγκεκριμένες λεπτομέρειες για τη συμφωνία με το νέο επενδυτή, είμαι ωστόσο αισιόδοξος ότι θα επιτευχθεί πολύ σύντομα.

Επίσης, προχωράμε με γρήγορο ρυθμό και για την ανεύρεση του νέου προπονητή. Όπως είχα δηλώσει και το καλοκαίρι, αυτή η διαδικασία θα έπρεπε να σχεδιαστεί προσεκτικά και παρόλο που ίσως έπαιρνε λίγο παραπάνω χρόνο από ότι θα θέλαμε όλοι, ελπίζω πως θα είμαστε σε θέση να κάνουμε σύντομα ανακοινώσεις. Επιπλέον, στο διάστημα αυτό προσπαθούμε να βρούμε και τον νέο διευθυντή ποδοσφαίρου. Έχουμε συζητήσει με πολλούς υποψηφίους και σύντομα θα έχουμε συμφωνία και για αυτή τη θέση.

Όλες οι ανακοινώσεις για τα παραπάνω θέματα, θα γίνουν μέσα από επίσημα ''κανάλια'' της ομάδας, όταν αυτό είναι απαραίτητο. Εν τω μεταξύ, συνιστώ ψυχραιμία και υπομονή και διαβεβαιώνω τους φιλάθλους μας ότι όλοι εργαζόμαστε σκληρά πίσω από τα φώτα για το καλό του συλλόγου.

Ευχαριστώ για τη συνεχή στήριξή σας,
Φαουάζ».

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες