Κυριακή, 5 Ιουνίου 2016

Νέες τοιχογραφίες στα αποδυτήρια Καραϊσκάκη

Νέες τοιχογραφίες στα αποδυτήρια Καραϊσκάκη

Τα... αποκαλυπτήρια των νέων εντυπωσιακών τοιχογραφιώνπου θα κοσμούν από εδώ και στο εξής τα αποδυτήρια στο Καραϊσκάκη, έκανε η ΠΑΕ Ολυμπιακός με σχετική ανακοίνωση-ενημέρωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Αναλυτικά αναφέρονται τα ακόλουθα:


«We rule this land. Είναι η δική μας γη. Η γη του Ολυμπιακού μας. Η γη του Θρύλου μας. Του δαφνοστεφανωμένου. Μια γη δοξασμένη και γεμάτη τίτλους. Τα αποδυτήρια στο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι πιο όμορφα από ποτέ. Έχουν γίνει μια ζωγραφιά.

Για την ακρίβεια, πολλές ζωγραφιές. Ζωγραφιές της ιστορίας μας. Πολλοί από τους αμέτρητους σπουδαίους παίκτες που φόρεσαν την τιμημένη φανέλα του Θρύλου έχουν πάρει τη θέση τους στους τοίχους των αποδυτηρίων του «Γ. Καραϊσκάκης».

Πλέον, δίπλα στους προηγούμενους σπουδαίους αστέρες μας που είχαν τοποθετηθεί παλιότερα, στέκονται επιβλητικοί οι Γρηγόρης Γεωργάτος, Βασίλης Καραπιάλης και Αντώνης Νικοπολίδης από την πιο σύγχρονη ιστορία μας.
Μαζί τους, από πιο παλιές εποχές, βρίσκονται και οι (από αριστερά προς τα δεξιά όπως φαίνονται στην τοιχογραφία) Γιώργος Σιδέρης, Ανδρέας Μουράτης και Ηλίας Ρωσσίδης.

Το «Γ. Καραϊσκάκης» γίνεται καλύτερο κάθε χρόνο που περνά. Ήταν, είναι και θα είναι το πιο όμορφο, το πιο ασφαλές και το πιο λειτουργικό γήπεδο της χώρας μας»".

Νέες τοιχογραφίες στα αποδυτήρια Καραϊσκάκη

Πηγή:redgoal.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες