Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2016

Μικροεπέμβαση για Χάκετ

Μικροεπέμβαση για Χάκετ

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ντάνιελ Χάκετ υποβλήθηκε σε μικροεπέμβαση στο μεσαίο δάκτυλο του αριστερού του χεριού, για να ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε από τον Μάρτιο.


Το κατώφλι του χειρουργείου πέρασε σήμερα το πρωί ο Ντάνιελ Χάκετ. Ο Ιταλός γκαρντ του Ολυμπιακού, είχε τραυματιστεί στο μεσαίο δάκτυλο του αριστερού του χεριού στο παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ για την Ευρωλίγκα στα τέλη Μαρτίου, είχε αγωνιστεί με ειδικό ναρθηκάκι και λίγες ημέρες μετά έκανε την πρώτη επέμβαση στον κομμένο του τένοντα.

Ο τραυματισμός, αντιμετωπίστηκε μερικώς με αυτό τον τρόπο, ούτως ώστε να είναι σε θέση να αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν. Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκαν οι τελικοί, ο «Ντανιέλο» ολοκλήρωσε την επέμβαση για να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του και να είναι απόλυτα έτοιμος για το προολυμπιακό τουρνουά στο Τορίνο, όπου πιθανότατα με την Εθνική ομάδα της χώρας του, θα αντιμετωπίσει στον τελικό την Ελλάδα, με φόντο το Ρίο.

«Ευχαριστώ το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού για την φροντίδα και για το γεγονός πως μου επέτρεψε να παίξω αυτούς τους μήνες παρά το πρόβλημα στο δάχτυλο», έγραψε ο Χάκετ στη σελίδα του στο instagram. 


Πηγή:sport-fm.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες