Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016

Απόφαση-σταθμός για τις μεταγραφές στην Ευρωλίγκα!

Απόφαση-σταθμός για τις μεταγραφές στην Ευρωλίγκα!

Η Ευρωλίγκα αλλάζει τα δεδομένα στις μεταγραφές που θα μπορούν να κάνουν οι ομάδες, όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6. Διαβάστε αναλυτικά τι ισχύει με τους παίκτες που θα μπορούν να αποκτηθούν και το πότε.


Απόφαση που αλλάζει τα δεδομένα της Ευρωλίγκας πήρε η διοργανώτρια αρχή, βάσει των όσων μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός!

Με… μια φράση, «απελευθερώνονται οι ομάδες στο να κάνουν μεταγραφές σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια της πρώτης φάσης»!

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, οι 30 ομάδες που θα παίζουν του χρόνου στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση θα έχουν δικαίωμα να κάνουν μεταγραφές μέχρι την 1η Μαρτίου! Ουσιαστικά ως την 24η ή 26η αγωνιστική (ανάλογα με το καλεντάρι) της φάσης των ομίλων. Μέχρι αυτή την ημερομηνία, λοιπόν, οι δικοί μας αιώνιοι και οι υπόλοιποι 28 θα μπορούν να κάνουν ΟΣΕΣ αλλαγές θέλουν στο ρόστερ τους! Χωρίς κανέναν αριθμητικό περιορισμό!

Προφανώς η διοργανώτρια αρχή αντιλαμβάνεται ότι οι απαιτήσεις από τη νέα σεζόν ανεβαίνουν… κατακόρυφα (δεδομένου πως μιλάμε για ένα πρωτάθλημα με 29 αγωνιστικές, όπου όλοι παίζουν με όλους) και θέλει να… βοηθήσει στο να γίνονται διορθωτικές κινήσεις ανά πάσα στιγμή.

Βασική υποσημείωση: Οι όποιες μεταγραφές θα γίνονται, θα αφορούν παίκτες που ΔΕΝ ανήκουν σε άλλη ομάδα που συμμετέχει στην Ευρωλίγκα (δηλαδή Eurocup, NBDL κλπ).

Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα μπορεί για παράδειγμα ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός να αποκτήσουν παίκτη από «αντίπαλό» τους στη διοργάνωση. Απλά θα μπορούν να το κάνουν ΜΟΝΟ μέσα σε ένα τριήμερο, μεταξύ του φινάλε του πρώτου γύρου και τις αρχές του δεύτερου, στην κανονική διάρκεια.

Πηγή:sport-fm.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες