Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016

ΦΟΒΕΡΗ ΑΤΑΚΑ! "Ο Βασίλης έχει μεγάλα αρχ...α"!


Κάτι που λέμε όλοι στις μεταξύ μας συζητήσεις για τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά δύσκολα θα το ακούσεις ή θα το διαβάσεις να το λέει ή να το γράφει κάποιος.


Ο Οθέλο Χάντερ, όμως, είναι άνθρωπος που δεν μασάει τα λόγια του. Και μιλώντας στο "Eurohoops", είπε πως "ο Βασίλης έχει μεγάλα αρχ...α"! Μάλιστα, για να αποδώσει στο 100% την ατάκα "big balls", ρώτησε τον Δημήτρη Αγραβάνη πως μεταφράζεται αυτό και το είπε και στα ελληνικά! Τρομερός!

Ακολούθως, μίλησε για το πρωτάθλημα που κατέκτησε ο Ολυμπιακός. "Και οι δυο ομάδες έδειξαν ότι διαθέτουν αρχ...α και πρέπει να βγάλω το καπέλο μου σε όλους. Ολοι πάλεψαν και κανείς δεν ήθελε να παραδοθεί.. Αυτοί είναι σίγουρα οι καλύτεροι τελικοί που έπαιξα στην καριέρα μου. Είναι οι τρίτοι μου, αλλά είναι οι καλύτεροι. Δεν είναι μόνο επειδή κερδίσαμε, αλλά επειδή δεν πέσαμε. Κανείς δεν ήθελε να χάσει και αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Διαμαντίδη, του οποίου επίσης βγάζω το καπέλο, διότι είναι εξαιρετικός παίκτης. Είμαι χαρούμενος".

Για το αν περίμενε να τελείωνε και ο τέταρτος τελικός με buzzer beater του Σπανούλη όπως και ο δεύτερος: "Για να είμαι ειλικρινής, όχι. Δεν το περίμενα. Ο Παππάς πέτυχε ένα μεγάλο τρίποντο μπροστά μου. Πέτυχαν πολλά σουτ μπροστά μου. Νευρίασα, αλλά ανασυγκροτηθήκαμε. Και οι δυο ομάδες ήταν κουρασμένες και δεν άντεχα άλλη μια παράταση. Ο Σπανούλης όμως, έβαλε το μεγάλο σουτ και σωθήκαμε".

Για το πόσο πιο δύσκολο ήταν για εκείνον το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να πάρει τον τίτλο χωρίς τον Πρίντεζη, τον Λοτζέσκι και με τον Παπανικολάου στον πάγκο λόγω φάουλ στη δεύτερη παράταση: :Ξέραμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε παρά τις απουσίες μας. Επρεπε να παίξουμε και για τον Ματ και για τον Γιώργο και τον Πατρικ".

Για το αν ισχύουν οι φήμες για συμφωνία με τη Ρεάλ: "Δεν θέλω να πω ψέματα. Αυτό θα κάνω. Είναι μια κίνηση που θα κάνω. Δεν θέλω να μιλάω ή να το σκεφτώ αυτό τώρα, γιατί θέλω να μείνω σε αυτό που πετύχαμε με τον Ολυμπιακό, το οποίο ήταν μαγικό".

Για το πως θα είναι να μακριά από τον Βασίλη Σπανούλη: "Θα είναι δύσκολο. Είναι εξαιρετικός συμπαίκτης. Συνδεθήκαμε από την πρώτη μέρα. Με έκανε καλύτερο, νιώθω ότι τον έκανα καλύτερο σε κάποιους τομείς. Τον αγαπώ και τον σέβομαι σε κάθε περίπτωση. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην του στείλω μήνυμα ή να μην δω τι θα κάνει όπως και όλους στον Ολυμπιακό. Θα μου λείψουν όλοι. Τώρα ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου. Κέρδισα δυο πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό, θέλω να κερδίσω περισσότερο και ποιος ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον".

Πηγή:redking.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες