Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016

Συκοφάντες, προκλητικοί και γελοίοι...!

ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ...

Από το βράδυ της Δευτέρας, ζήσαμε την πρώτη αχτίδα ελπίδας ότι οι νόμοι τηρούνται σε αυτή τη χώρα και ότι τέλος πάντων δεν πάει χαμένος ο τεράστιος αγώνας που έχει ξεκινήσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός στα δικαστήρια για να σταματήσει το κύμα συκοφαντίας.


Ένας αγώνας που γίνεται για να σταματήσει αυτό το άγος, αυτό το όνειδος των όσων συκοφαντούν συστηματικά τον Πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, την ίδια την ΠΑΕ Ολυμπιακός, τα στελέχη της και βέβαια μέσω αυτών τον κάθε φίλαθλο του Ολυμπιακού μας που είναι υποχρεωμένος να τρώει το δηλητήριο του κάθε εγκάθετου και πληρωμένου κονδυλοφόρου. Πάμε λοιπόν τώρα να πούμε και αλήθειες. Με ονόματα. Και εδώ είμαστε για όποιον πονέσει.

Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΝΕΙΔΟΣ

Όλα ξεκίνησαν από την εκπομπή που εδώ και χρόνια έχει στηθεί από τον Αλαφούζο με ένα και μόνο σκοπό. Να φύγει ο Μαρινάκης από το ποδόσφαιρο; Γιατί; Γιατί δεν μπορεί να τον ανταγωνιστεί. Σιγά σιγά η εκπομπή έγινε μια... συστοιχία μέσων, ρυπαρών μέσων και μέσων ειδικού σκοπού σε αποστολή και μια αγέλη πληρωμένων δημοσιογράφων πυροβολούν καθημερινά το ποδόσφαιρο, αλλά κυρίως τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η εκπομπή αυτή λοιπόν –να το πούμε σε απλά ελληνικά- τι κάνει; Βγάζει ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ στον αέρα σελίδες επι σελίδων απο μια δικογραφία ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ. Αυτά τα έχουν αποφασίσει τα δικαστήρια. Ο Κυριάκος Θωμαίδης, «πιστόλι» σε αποστολή (εσχάτως με νεους φίλους και ινστρούκτορες) παρουσιάζεται ως ο δημοσιογράφος που ερευνά τα κακώς κείμενα του ποδοσφαίρου. Αλήθεια, το μεγάλο δαιμόνιο του Θωμαίδη, δεν συνέλαβε στην ατμόσφαιρα ή στα εισαγγελικά γραφεία των οποίων είναι θαμώνας, το τι συνέβη στην... πόλη του; Δεν έμαθε για την πραγματική εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο; Αυτή που έκαιγε τα αυτοκίνητα των ατζέντηδων του Κάτσε για να «κάτσει» το συμβόλαια στα ποσά που ήθελε ο Σαββίδης; Αυτές τις συνομιλίες δεν τις έχει ο Θωμαίδης.

Ξέρουμε τι σκέφτεστε: Και να τις είχε, θα τις έβγαζε; Όχι φυσικά. Άλλη είναι η αποστολή του.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν και ο κύριος Μαρινάκης προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη και η Δικαιοσύνη μίλησε ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ. Ένοχος ο Θωμαίδης και απαγόρευση στον ΣΚΑΙ να «παίζει» τη δικογραφία. Και τι έκαναν ο ΣΚΑΙ, ο Αλαφούζος και ο Θωμαίδης; Έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια τη Δικαιοσύνη και συνεχίζουν ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ να προβάλουν στοιχεία μιας δικογραφίας που δε θα έπρεπε καν να έχουν στην κατοχή τους.

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Το βράδυ της Δευτέρας η Πολιτεία λειτούργησε. Σε συνέχεια της δικαστικής απόφαση και μετά απο την παραβίαση της και μετά απο μήνυση (έγκληση) η αστυνομία βρέθηκε στο ΣΚΑΙ για να συλλάβει τον Θωμαίδη. Και εκεί αρχίζει το θέατρο του παραλόγου. Η δικαστικός που αρχικά έπρεπε να παραστεί ώστε να έχει το δικαίωμα να μπεί στο κτήριο η αστυνομία, έπεσε σε... λακκούβα καθώς πήγαινε στον ΣΚΑΙ και χτύπησε το χεράκι της. Και δεν πήγε. Ευχόμεθα περαστικά και ελπίζουμε πραγματικά να χαίρει άκρας υγείας. Ευχόμαστε επίσης για τη νομιμότητα και τη δημοκρατία να έχει πράγματι χτυπήσει ελαφρά και να μην μεσολάβησε κάποια εντολή απο άλλο μέλος του Δικαστικού σώματος που τη διέταξε να μην πάει στο ΣΚΑΙ. Τελικά μετά απο ώρες και ενώ η μαγνητοσκοπημένη «Δίκη στον ΣΚΑΙ» ήταν στον «αέρα», κατέφθασε στο κτήριο αντι-εισαγγελέας και μαζί με την αστυνομία, μπήκαν στο κτήριο να συλλάβουν τον Θωμαίδη. Τότε, άρχισε και το σόου του ΣΚΑΙ.

Περίπου, παρουσιάστηκαν ως αντιστασιακοί του Πολυτεχνείου που μπαίνουν τα άρματα και τους στερούν τη δημοκρατία. Και όχι ως απλοί παράνομοι που ήρθε να τους πιάσει η τσιμπίδα του νόμου. Γιατί αυτό έγινε. Το δεύτερο.

Η αντι-εισαγγελέας, τραμπουκίστηκε (για να το πούμε λαικά) απο έναν κάμερα μαν και ένα γραφικό δημοσιογράφο, Τεζάρη ή κάπως έτσι, απο αυτούς τους μικροφωνάκηδες που έχουν μάθει να παίζουν δράματα στα μεσημεριανάδικα. Ο Θωμαίδης είχε προλάβει να κλειδωθεί στον 6ο όροφο, στον όροφο του γραφέιου του Γιάννη Αλαφούζου. Εκεί τον κλείδωσε ο Σπανολιός και μάλλον του άνοιξε και τηλεόραση να βλέπει live την εισαγγελέα που τον έψαχνε. Φήμες που θελουν το «γενναίο» δημοσιογράφο να κρύβεται ξαπλωμένος πίσω απο καναπέ, δεν επιβεβαιώνονται. Αλλά με αυτούς ποτέ δεν ξέρεις. Μετά απο λίγο η εισαγγελέας αποχώρησε άπραγη, αλλα μια αχτίδα νομιμότητας φάνηκε.
ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΚΑΙ Η ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ

Μόλις ο Αλαφούζος κατάλαβε ότι έχει μόνος του (με την προβολή της εισόδου της εισαγγελέως στον ΣΚΑΙ) πετύχει αυτογκόλ, αφού η κοινωνία αντιλαμβάνεται ότι για να φτάσει να πάει εισαγγελέας σημαίνει ότι έχουμε παρανομία, διέταξε επικοινωνιακό τσουνάμι... τεράτων!

Ακούσαμε ότι η εισαγγελέας «συνοδεύτηκε» απο άνθρωπο της ασφάλειας του Βαγγέλη Μαρινάκη. Αυτό προφανέστατα είναι ένα ακόμα ΨΕΜΜΑ. Μάλιστα για να το στηρίξουν, έφτασαν στη μεγιστη απρέπεια. Την ώρα που ο δικηγόρος Δημητρακόπουλος έπαιρνε όποιον ήξερε και όποιον δεν... ήξερε στην αστυνομική διεύθυνση Πειραιά για να πεί «μη δοθούν διαστάσεις παρακαλώ», τα σάιτ του Αλαφούζου και της «συμμαχίας της φάπας» (sportfm.gr και sdna.gr) όπως και ο ΣΚΑΙ στοχοποιούσαν άγρια την αντι εισαγγελέα που πήγε στο... άβατο των Αλαφούζων. Επίσης έδωσαν φωτογραφία με άνθρωπο σεσημασμένο σε κύκλο (ούτε ο... ISIS να ήταν) και έγραφαν ότι είναι άνθρωπος της ασφάλειας του Προέδρου του Ολυμπιακού ενώ ήταν ένας εργαζόμενος αστυνομικός που δεν έχει καμμιά σχέση με τον κ. Μαρινάκη. Στην συνέχεια έκαναν θέματα και μοίρασαν βίντεο με ανθρώπους του κ. Μαρινάκη που ήταν έξω (προσέξτε, έξω, στο δρόμο, εκτός αν νομίζουν ότι και οι δρόμοι στο Φάληρο είναι δικοί τους) απο το κτήριο. Δεν ξέρουμε αν ήταν ή δεν ήταν. Αλλά και αν ήταν ΚΑΛΑ έκανε και ήταν. Μπορεί ο άνθρωπος να πέρναγε τυχαία, μπορεί να πήγε απο ενδιαφέρον να δεί αν πράγματι γίνεται κάποια κίνηση έξω απο τον ΣΚΑΙ. Όπως και να έχει, την εισαγγελέα κανένας άνθρωπος δεν τη συνόδεψε και αυτό είναι ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΒΡΩΜΙΑ του Θωμαίδη.

Και βέβαια πρέπει να το λύσει η εισαγγελία αυτό, ίσως μάλιστα πρώτοι πρώτοι οι «φίλοι» και «προνομιακοί συνομιλητές» του Θωμαίδη στην Ευελπίδων; Στοχοποίησαν ή όχι τη νεαρή εισαγγελέα οι κύριοι του ΣΚΑΙ; Που είναι η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων που είναι ευαίσθητη σε άλλες περιπτώσεις; Στοχοποίησαν τον Αστυνομικό; Προφανέστατα...

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜΘ, ΠΣΑΤ και πολιτικών

Στο χωρό της γελοιότητας και οι δημοσιογραφικές ενώσεις. Με ανακοινώσεις όνειδος μίλησαν για «ελευθεροτυπία» όταν προφανέστατα δεν τέθηκε θέμα «ελευθεροτυπίας» αλλά νομιμότητας και δημοκρατίας.

Οι δημοσιογραφικές ενώσεις θεωρούν ότι επειδή κάποιος έχει κρατήσεις στα ασφαλιστικά ταμεία ως δημοσιογράφος μπορεί να βγάζει παρανόμως προσωπικές συνομιλίες ανθρώπων; Αυτά τα θέματα και η προστασία προσωπικών δεδομένων, έχουν λυθεί με διεθνείς συνθήκες. Δεν περιμένουμε να τα λύσει ο Σωτηράκης Τριανταφύλλου του ΠΣΑΤ (αν και το ρεπορτάζ λέει ότι ήταν... made in Φώντας Χήτας η ανακοίνωση, άλλος... φίλος του... Κυριάκου δηλαδή).

Ας μας πούν λοιπόν οι δημοσιογραφικές ενώσεις. Πως θα προστετευτεί ένας πολίτης απο τη λάσπη ενός δημοσιογράφου; Τι έκαναν αυτές οι ενώσεις όταν καταδικάστηκε ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ και απο τον Άρειο Πάγο ο Θωμαίδης; Τον καταδίκασαν;

Ποιά είναι η γνώμη των Ενώσεων των δημοσιογράφων για την «μαγνητοσκοπημένη» εκπομπή «Δίκη» που εδώ και ένα χρόνο (λόγω αυτόφωρης διαδικασίας και του φόβου του Θωμαίδη να γίνει κάτι σαν αυτό που έγινε τη Δευτέρα το βράδυ) γράφεται τέσσερις ώρες νωρίτερα αλλά παρόλα αυτά μπορεί και έχει... ΖΩΝΤΑΝΕΣ παρεμβάσεις απο Μπέους και άλλα τέτοια λουλούδια; Πως το κατάφεραν αυτό ρε παιδιά; Να έχουν ζωντανές παρεμβάσεις σε... μαγνητοσκοπημένη εκπομπή; Γι αυτή την εξαπάτηση του φίλαθλου κοινού και του τηλεθεατή έχουν να πούν κάτι οι ενώσεις ή το ΕΣΡ;

Για τα «γιουσουφάκια» τύπου Παπαθεοδώρου, Ασβεστά, Βασιλαρά, Κόλκα δε θα πούμε κάτι. Μεροκάματο παίρνουν τα παιδιά αυτά, αυτό τους λένε, αυτό κάνουν. Απλά πρέπει να προσέχουν να μη γελοιοποιούνται. Γιατί αυτό το γιαλαντζί «όλα στο φώς» που λένε χωρίς ντροπή, θα αλλάξει, αν δούν δικές τους συνομιλίες, ποινικά ή μη αξιολογημένες, στην τηλεόραση.

Φυσικά δεν θα ασχοληθούμε και με τύπους που θυμίζουν γάλα που έχει λήξει, όπως ο Λοβέρδος που για να κερδίσει τρεις προσκλήσεις σε εκπομπές του ΣΚΑΙ ανακοινώνει αρλούμπες. Μετά όμως, όταν βρεθεί στο Καραισκάκη ή στο ΣΕΦ και βλέπει τα πέντε δάκτυλα, να ξέρει ότι είναι μούντζες, όχι το 5% του κόμματος του...

Πηγή:gavros.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες