Κυριακή, 5 Ιουνίου 2016

Χωρίς όρια η ξετσιπωσιά των εξυγιαντών του κώλου

Χωρίς όρια η ξετσιπωσιά των εξυγιαντών του κώλου

Εχοντας χάσει κάθε ελπίδα επικράτησης με καθαρές και νόμιμες διαδικασίες, οι εξυγιαντές της κακιάς ώρας αποδεικνύουν ότι δεν πρόκειται να διστάσουν, στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τις εκλογές της ΕΠΟ, αλλά ίσως και αμέσως μετά, κάθε μέσον, θεμιτό και αθέμιτο!


Στις επιλογές τους, σύμφωνα με ρεπορτάζ «δικών τους» ΜΜΕ, εμφανίζεται να μετέχει ακόμη και ο ΟΠΑΠ, ο Οργανισμός στον οποίο μέτοχος είναι και ο εκ των ηγετών της εξυγίανσης, Δημήτρης Μελισσανίδης!

Σύμφωνα, λοιπόν, με ρεπορτάζ φιλο-Ενωσίτικης εφημερίδας, στα παρασκήνια της συγκέντρωσης της Θεσσαλονίκης κάποιοι «ταγμένοι» εκπρόσωποι προσπαθούσαν να πείσουν τους αναποφάσιστους να ψηφίσουν υπέρ της… υγείας, υποσχόμενοι (!!!) «επιχορήγηση της Ενωσής τους από τον ΟΠΑΠ»! Το ρεπορτάζ μάλιστα ήταν τόσο… λεπτομερές και… εμπεριστατωμένο, ώστε να περιλαμβάνει λεπτομέρειες που κανονικά… «δεν λέγονται» και μάλιστα δημόσια σε τέτοιες περιπτώσεις!

Μεταξύ άλλων στο αποκαλυπτικότατο ρεπορτάζ αναφέρεται και το ποσόν της επιχορήγησης, αλλά και ο αριθμός των Ενώσεων στις οποίες θα δοθούν τα χρήματα «ΤΟΥ ΟΠΑΠ»! Συγκεκριμένα, αναφέρεται ο αριθμός των ΣΑΡΑΝΤΑ Ενώσεων που «θα εισπράξουν από «ΕΙΚΟΣΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ» αμέσως μόλις γίνουν οι εκλογές (τον Οκτώβριο) και ΦΥΣΙΚΑ εκλεγεί η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, η… «ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ» με τον Μελισσανίδη ηγέτη!

Καραμπινάτη δωροδοκία!

Το ρεπορτάζ, λοιπόν, δεν αφορά γεγονότα που έγιναν, αλλά που ΘΑ γίνουν, «εάν και εφόσον…». Επομένως πολύ πλησιέστερη και πιθανότερη είναι η εκδοχή της ΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ, παρά της υλοποίησης των ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΜΕΝΩΝ (διότι περί ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ πρόκειται ουσιαστικά»)! Και βέβαια ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη γνωρίζουν στον ΟΠΑΠ ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο, δηλαδή της ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ σε ΜΕΡΟΣ των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων, που αποτελούν και το ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ, στοιχειοθετεί κατά τον πλέον κατηγορηματικό και αναμφισβήτητο τρόπο το αδίκημα της ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ σε βαθμό ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ, φυσικά, αλλά και της ΕΚΒΙΑΣΗΣ των ψηφοφόρων προκειμένου να επηρεαστεί το εκλογικό αποτέλεσμα. Ο ΟΠΑΠ, τουλάχιστον στην ΕΠΙΣΗΜΗ μορφή του, αποκλείεται να μη γνωρίζει τι ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ και για τον ΙΔΙΟ τον οργανισμό θα περιέκλειε μια τόσο κραυγαλέα ΠΑΡΑΝΟΜΗ ενέργεια, που -εκτός των άλλων- αποκλείεται να μην αποκαλυπτόταν, διότι τέτοια πράγματα, όταν τα γνωρίζουν περισσότεροι από… δύο, αποκλείεται να μείνουν μυστικά.

Την έβγαλαν για να την… «κάψουν»!Εγώ, λοιπόν, δεν πιστεύω ότι ο ΟΠΑΠ θα μπορούσε ποτέ να πέσει σε τέτοιο ηθικό και νομικό ΟΛΙΣΘΗΜΑ, για λόγους βασικά αυτοπροστασίας. Τότε γιατί τα ΑΡΔάκια άρχισαν να «αποκαλύπτουν» τη χρήση τέτοιων μεθόδων;
Οι πιθανές απαντήσεις είναι δύο. Η μία, ότι ο ρεπόρτερ του εν λόγω ρεπορτάζ είναι άσχετος, ανίδεος και γενικά δεν ξέρει τι του γίνεται. Η δεύτερη (την οποία θεωρώ και πιθανότερη) ότι ΕΠΙΤΗΔΕΣ αποφάσισαν να δημοσιοποιηθεί η μεθόδευση, απλά και μόνο για να την… ΚΑΨΟΥΝ!
Μετά την αποκάλυψη, δηλαδή, τα όποια λαμόγια θα μπορούν να «πιάσουν» τους υποψήφιους, να τους πουν ότι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ πριν από τις εκλογές να δοθεί η επιχορήγηση, γιατί το θέμα «κάηκε», αλλά ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ, διότι τα λεφτά ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ, ΜΕΤΑ τις εκλογές (και βεβαίως, «αν θα βγουν οι δικοί μας»)! Εκείνο δηλαδή που θα γίνει, θα είναι μία ΜΕΤΑΘΕΣΗ του χρόνου της ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ, που όμως δεν θα είναι καθόλου πειστική, ειδικά για τους πιο… «έμπειρους» και «μυημένους» εκπροσώπους των Ενώσεων.


Αν στη θέση του Νιάου ήταν ο Βαγγέλας;

Η ξετσιπωσιά των λαμόγιων που περιβάλλουν την ηγετική δυάδα (ή τριάδα, διότι σ’ αυτό το θέμα ο Αλαφούζος εξακολουθεί να είναι και ΘΑ ΕΙΝΑΙ στο πλευρό των άλλων δύο, καθότι ΕΤΕΡΟΦΩΤΟΣ για το ελληνικό ποδόσφαιρο) έχει ξεπεράσει κάθε όριο, ενόψει και της -όπως είπαμε- ΒΕΒΑΙΗΣ και ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ ήττας που «οσμίζονται» με την εμπειρία τους για τον Οκτώβριο. Οι «μηχανές» τους έχουν περάσει πλέον σε άλλα επίπεδα, στην εμφανή παρανομία, στην ηθική απαξίωση, την μπόχα και τη δυσωδία. Το «κολπάκι» με την «επιχορήγηση του ΟΠΑΠ» είναι μία τεράστια απόδειξη ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑΣ, που (υποπτεύομαι ότι…) δεν θα είναι ούτε η μόνη ούτε η σοβαρότερη. Αρκεί να βάλουμε τη φαντασία μας να δουλέψει και να υποθέσουμε ότι αντί του Μελισσανίδη, ήταν τώρα στον ΟΠΑΠ ο Βαγγέλης Μαρινάκης! Δεν θα ήθελα ούτε να φανταστώ το τι θα γινόταν, όχι στα ΜΜΕ των ΑΡΔακίων μόνο, αλλά σε ολόκληρη την κοινωνικοπολιτική διάσταση της χώρας!
Στην ταβέρνα τρώγανε, ο τότε πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, με κάποιους άλλους παράγοντες των Ενώσεων, όταν είδαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη να περνάει και τον φωνάξανε να καθίσει στο τραπέζι τους. Αυτό και ΜΟΝΟΝ αυτό αρκούσε όμως στην ανακριτική αρχή για να απαγγείλει κατηγορίες περί «εγκληματικής οργάνωσης»! Μισή ώρα ο Σαρρής καθόταν μπροστά στον ανακριτή και υπέμενε ερωτήσεις όπως «πώς βρεθήκατε εκεί», «τι τρώγατε», «ποιοι ήσασταν», «τι λέγατε» και… «γιατί πήγατε»! Αυτά και κάποια άλλα, όχι σπουδαιότερα απ’ αυτά, ήταν τα… «στοιχεία» που «αποδείκνυαν», ΔΗΘΕΝ, τη «σύσταση της εγκληματικής οργάνωσης». Και τώρα, που όπως αποδεικνύεται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ με κολοφώνα τη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης, δεν… κουνιέται φύλλο!
«Εζυγίσθη, εμετρήθη και ευρέθη ελλιπής»

Επειδή σέβομαι τη στήλη μου, δεν πρόκειται να ασχοληθώ με τις δραστηριότητες του… Θωμά! Δεν πρόκειται δηλαδή να συντελέσω στην προσπάθεια ανάδειξης ενός παρελθόντος από το ελληνικό ποδόσφαιρο σε… «πρωταγωνιστή» και… «ρυθμιστή» των εξελίξεων! Ο Θωμάς Μητρόπουλος, κατά τη δική μου κρίση, είναι τελειωμένη ιστορία. «Εζυγίσθη, εμετρήθη και ευρέθη ελλιπής». Κάθε προσπάθεια, λοιπόν, «εξωραϊσμού» και «ανοικοδόμησής» του απορρίπτεται για πολλούς λόγους, μεταξύ των οποίων και οι ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΙ. Ο άνθρωπος περνάει μεγάλα ζόρια εδώ και χρόνια και η κατάστασή του (η οικονομική βασικά αλλά όχι μόνο) κρίνεται ως απελπιστική. Αλλου είδους βοήθεια, λοιπόν, θα απαιτείτο και όχι αυτή της ανάσυρσης μιας αποτυχημένης παραγοντικής καρικατούρας από το ντουλάπι με τους σκελετούς. Και να ήθελε, πάντως τώρα, να «βοηθήσει» στα προεκλογικά, δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των καιρών.

Τεράστια η απογοήτευσή τους...

Παγωμένη σαν… θάλαμος Νεκροτομείου η συγκέντρωση

Θα μαζευτούν μόνοι τους οι.. ερασιτέχνες και «θα βγάλουμε τον υπεύθυνο», εννοώντας φυσικά τον αρχηγό της παράταξηςΝα μιλήσουμε και για τα γενικά συμπεράσματα από την «πολυθρύλητη» συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης, τώρα που το θέμα έχει κρυώσει αρκετά, ώστε να μπορεί κανείς να συμπεράνει με ψυχραιμία.

Η συγκέντρωση λοιπόν, ΜΥΡΙΖΕ ΠΤΩΜΑΪΛΑ! Παγωμένη η συγκέντρωση, παγωμένο το περιβάλλον, σαν θάλαμος νεκροτομείου. Και βέβαια, οι «μικρές απογοητεύσεις» στην επιφάνεια και τη δημόσια προσοχή. Οπως αυτή του προέδρου της ΕΠΣ Μακεδονίας κ. Γραμμένου, που θα σας περιγράψω. Ο κ. Γραμμένος, σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, ενημέρωνε τους εκπροσώπους των Ενώσεων πως όταν θα φύγουν οι εκπρόσωποι του επαγγελματικού ποδοσφαίρου (δλδ. ο Μελισσανίδης, ο Σαββίδης και ο… Κωνσταντίνου) θα μαζευτούν μόνοι τους οι… ερασιτέχνες και «θα βγάλουμε τον υπεύθυνο», εννοώντας φυσικά τον αρχηγό της παράταξης. Οποία όμως απογοήτευση τον περίμενε, όταν μετά την αποχώρηση των δύο, τον περίμενε δυσάρεστη έκπληξη: Δεν είχε μείνει… κανείς! Θα κλείσω αυτό το κείμενο με την ΠΡΟΒΛΕΨΗ για την οποία ΥΠΟΓΡΑΦΩ: Μετά και την ανακοίνωση του «ηγέτη» της παράταξης της «υγείας», δεν θα έχουν μείνει ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΙΣΕΣ από τις ΕΠΣ που παρευρέθηκαν στη συγκέντρωση! Κοντολογίς και η γνώση, διότι στις 24 του μηνός θα γίνει η γενική συνέλευση. Και εκεί, θα γίνει η πρώτη «επίσημη» καταμέτρηση.

Με τόσους και τόσους που βρέθηκαν στη συγκέντρωση του Ιβάν, ενώ είχαν βρεθεί και στη συγκέντρωση του Γκιρτζίκη, οι τρεις «σύμμαχοι» έχουν να λύσουν έναν γρίφο: Ποιοι είναι οι διεφθαρμένοι και ποιοι οι… έντιμοι! Εκτός βέβαια, αν οι συγκεντρώσεις του Ιβάν λειτουργούν και σαν κολυμβήθρες του Σιλωάμ και όποιος διεφθαρμένος περνάει την πόρτα της εισόδου, αυτομάτως… εξαγνίζεται. Και του… συγχωρούνται όλες οι αμαρτίες!

Απωθημένα ισχυρίζεται ο Αλαφούζος ότι έχουν οι διαιτητές εναντίον του. Περιμένω να μας πει και πόσοι είναι οι διαιτητές που έχουν μέχρι σήμερα καταθέσει αγωγές σε βάρος του, λόγω της δυσφημιστικής εκστρατείας που εδώ και χρόνια έχει εξαπολύσει εναντίον τους. Νομίζω ότι από προχθές θα πρέπει να περιμένει άλλη μία.

ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ μέσω ΟΠΑΠ υπόσχονται τα λαμόγια στους ψηφοφόρους της… «υγείας»!

ΠΑΝΕ να μπλέξουν και τον Οργανισμό στις βρόμικες μεθοδεύσεις τους.

ΤΑ ΠΟΣΑ που ακούγονται είναι εκπληκτικά! Πάνω από ΔΙΑΚΟ, μου είπαν, του φύγανε του Ρώσου στη Ζάκυνθο!

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 04/06/2016)
Πηγή:gavros.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες