Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016

Κλέβει παίκτη από Παναθηναϊκό ο Μαρινάκης;

Κλέβει παίκτη από Παναθηναϊκό ο Μαρινάκης;

Ποιος αμυντικός μέσος έχει συνδεθεί έντονα με τον Παναθηναϊκό, αλλά στη μανατζερική πιάτσα εμπλέκουν άμεσα το όνομά του με τον Ολυμπιακό!


Είναι γνωστό ότι το φετινό καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση (τουλάχιστον) ενός αμυντικού μέσου, δεδομένου ότι στο ρόστερ του "τριφυλλιού" έχει... αδειάσει η συγκεκριμένη θέση!

Ο Εσιέν θα αποχωρήσει,ο Πράνιτς το έκανε ήδη, ο Λαγός ψάχνει ομάδα στο εξωτερικό, ο Λουντ είναι στο "μένω - φεύγω", με αποτέλεσμα στα πρώτα παιχνίδια των προκριματικών να "παίζει" το όνομα του Ζέκα ως υποψήφιος για να καλύψει τη θέση.

Με το όνομα πoυ συνδέθηκε, πρόσφατα, με τους "πράσινους" να είναι εκείνο του Κωστάκη Αρτυματά, του 23χρονου αμυντικού μέσου του ΑΠΟΕΛ!

Μόνο που νεότερη πληροφόρηση από την πιάτσα, αναφέρει ότι και ο Ολυμπιακός ψάχνεται για την περίπτωση του νεαρού αμυντικού χαφ...

Και θυμόμαστε όλοι τι έγινε την τελευταία φορά, με τον Λαΐφη δηλαδή, που κάποια μεγάλη ελληνική ομάδα ήθελε Κύπριο ποδοσφαιριστή και ο ίδιος παίκτης γυάλισε και στον Ολυμπιακό...

Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες